donderdag 22 september 2016

Smalle steiger huren

Waar de ruimte beperkt is biedt onze smalle rolsteiger de oplossing voor werken op hoogte. Bij ons kunt u heel gemakkelijk online een steiger huren ! Alu rolsteigers smal (m). Huur de eenvoudig verplaatsbare rolsteiger.


De rolsteiger is een ideale steiger om te huren voor bijvoorbeeld schilder-, onderhouds-, en installatiewerkzaamheden.

Rolsteigers hebben de mogelijkheid . Op zoek naar een rolsteiger in regio Zeeland om uw klussen te klaren. Verhuur van smalle en brede steigers en ladders. Huur voordelig en snel bij Moerverhuur. Klimtrex Small systeem zijn smalle rolsteigers , het opbouwframe is 73cm bree de onderlinge sport afstand is 28cm.


Er is een keus uit verschillende lengtes: 9M, 5M en 05M. Dit aluminium rolsteiger is binnen en buiten toepasbaar.

Er zijn verschillende vloeren en diverse accessoires, waardoor de huur steiger kan worden afgestemd op elke situatie. Door de smalle breedte is de steiger erg geschikt voor werk in de binnenstad bij werkzaamheden zoals voegen, schilderen, gevelreiniging en stukadoren. Koop of Verkoop smal steiger op Marktplaats. Ons aanbod is heel divers, van brede tot smalle aluminium steigers met werkhoogtes van tot meter. Workx Materieelverhuur: uw specialist voor steigers en klimmaterieel.


Wij verhuren steigers in verschillende uitvoeringen. U kunt hier de steiger van uw keuze bekijken en online reserveren. Indien u uw product bezorgd wilt hebben.


Een smalle rolsteiger huren welke gebruikt kan worden voor onder andere smalle doorgangen, op trottoirs, tussen machines etc. Deze smalle rolsteiger is ook op te stellen als gevelsteiger. De montage van de aluminium rolsteiger geschiedt eenvoudig en snel. Levering van de smalle rolsteiger is inclusief: kantplanken, . Tevens kunt u bij ons diverse accessoires huren ! Centraal in Zeeland kunt u bij ons een smalle of brede steiger huren van tot meter hoog en een platformlengte van 2cm. Bezorgen en opzetten is ook mogelijk.


Daarnaast werken wij ook met vaste steigers ( gevelsteiger ) van het type Layher Blitz dat is licht aluminium materiaal en gebruiksvriendelijk.

Onze rolsteigers zijn leverbaar in zowel een brede (135) als een smalle (75) uitvoering en heeft een maximale belasting van 2kg. En u heeft de keuze uit platform afmetingen van. Lengte van de plateau`s mtr of mtr.


Prijzen inclusief btw. Uitsluitend voor de zakelijke markt! Eenvoudig en voordelig huren bij Dekker Verhuur. Steigers huren Apeldoorn?


Naast rolsteigers kunt u ook reguliere steigers en toebehoren bij ons huren. Niet alleen kwaliteit en veiligheid vinden wij belangrijk, ook de service en. Aluminium rolsteiger smal 2. Van een kleine huiskamersteiger om uw plafond te schilderen tot een steiger van meter hoog om uw huis te schilderen of werkzaamheden aan uw dak te doen. Wij hebben keuze uit maten een brede steiger is 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts