maandag 19 september 2016

Handgemaakte wandtegels

Zellige zijn artisanale kleitegels die hun oorsprong hebben in het oude Middellandse Zeegebied en het Midden-Oosten. Handvorm Tegels : Wil je meer kleuren of afwijkende formaten, kijk dan even bij onze Replica handvorm selectie. Deze tegels zijn machinaal gemaakt, en dus niet handgemaakt , maar zien er wél zo uit.


Portugese tegels, cementtegels, Marokkaanse Zelliges, Azulejos en Mozaïektegels. Eigen productie, handgemaakte tegels uit voorraad leverbaar, deskund.

Friese witjes zijn handgemaakte witte wandtegels met een afmeting van circa 13x13cm en worden in diverse witte tinten met elkaar gemixt. Door het manuele proces kunnen er kleine foutjes ontstaan die in de tegel zichtbaar zijn. Deze kleine foutjes in combinatie met de verschillende witte tinten, geeft de tegelwand met . Geef uw wand een romantische, sfeervolle uitstraling met Marokkaanse zelliges! Maak kennis met deze bijzondere, handgemaakte tegels bij Paul Roescher.


Op zoek naar handgemaakte tegels ? Of je nu handgemaakte tegels zoekt voor de vloer of wan bij vtwonen slaag je altijd.

Omdat onze zelliges nog op de traditionele manier volledig met de hand vervaardigd worden zijn geen twee tegels hetzelfde. De lichte onregelmatigheid in vorm en kleur zijn kenmerkend voor dit type tegel waarvan de geschiedenis al meer dan 6jaar teruggaat. Deze zelliges worden nog op de traditionele manier met . Feniks keramiek voor handgemaakte wandtegels in prachtige kleuren groen, koper, zilver en als de ouderwetse witjes.


Te koop wand decoratie tegels uit andalusie, handgemaakt. IN PRIJS VERLAAGD: Prachtige handgemaakte wandtegels wit. De tegels zijn ook los te koop vanaf euro per stuk (handbeschilderd eenkleurig p.st)of als patroon wat je zelf kan. Taal Nederlands (Dutch) English.


De Patroonfabriek is een showroom voor handgemaakte tegels en andere exclusieve tegelproducten. Castelo hanteert nog steeds dezelfde methode voor het vervaardigen van haar vloer- en wandtegels van marmerpoeder en kleurstoffen. In de Classic lijn is het unieke karakter van de handgemaakte pastelkleurige vloertegels met hun . Nog niets gevonden in de collectie Floral of Etnica. Dan spreekt de Collectie Vintage u mogelijk meer aan. Elke tegel wordt handmatig vervaardigd.


Echte Nederlandse handgemaakte tegels komen uit Harlingen.

Wij beschilderen niet alleen de tegels met de hand maar vormen en glazuren ze ook met de hand. Zie ook de Ambacht pagina. Onze tegels hebben standaard de historische afmeting van 13×cm. Dotsz is uw partner in authentieke Portugese cementtegels en unieke handgemaakte wandtegels. Passie voor creativiteit en het maken van mooie dingen vormt de gemene deler voor de Schotse Tori en haar Zwitserse man Mike.


Toeval zette de eveneens zeer creatieve geest Guillermo Vega op hun pad en samen creëert het drietal hun eigen unieke output: handgemaakte keramiek eindproducten . Rojo, beige en champagne x 1 Blanco brillo en tabacco x 1 Champagne met listello x 1 Crema ceniza en blanco x 10. Van origine zijn dit wandtegels die vooral bedoeld waren om doorslaand vocht in , en van, de muren te voorkomen. Geïnspireerd op oude Portugese wandtegels kwam deze tegel, die zich zeer goed leent voor de combinatie met modern interieur, tot stand. Eeuwen geleden werden in Portugal onder invloed van de Moren tegels gemaakt op traditionele wijze. U vindt ze tot op de dag van vandaag nog in de kastelen, pousadas en patriciershuizen.


Handgemaakte industriële wandtegels. Rozetta werkt altijd rechtstreeks met de fabrieken. Onze zelliges selecteren we zelf uit in Marokko en daardoor bieden wij een unieke collectie kleuren aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts