maandag 26 september 2016

Bus bekleden

Gespecialiseerd in het bekleden van de laadruimte van uw bestelauto of bestelbus. Bij ons krijgt uw laadruimte een professionele en exclusieve uitstraling ! Uw Iveco bij ons laten inrichten? Dan kunt u rekenen op de allerbeste service. Wilt u uw bedrijfswagen, camper of caravan een professionele of persoonlijke uitstraling geven?


Door de laadruimte te stofferen blijft de laadruimte netjes.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bekleden van de laadruimte van uw bedrijfswagen. Hierbij kunt u denken aan het bekleden van het originele tussenschot, zodat de geluiden uit de laadruimte minder goed hoorbaar zijn. Maar ook het bekleden van bijvoorbeeld het plafon de zijwanden, de wielkasten of de . Uw laadruimte laten bekleden dan bent u bij busbekleden.


Rubberen laadvloer op maat tegen het verschuiven van uw lading of het eenvoudig reinigen van de laadruimte. Glaslook panelen om uw bedrijfswagen ook van buiten de . Laat je bedrijfswagen stofferen of bekleden door ons. Het voordeel hiervan is dat de laadruimte minder hol klinkt.


De laadruimte blijft krasvrij en netjes, het geeft een luxe en professionele uitstraling!

Stofferen van de laadruimte: Check-icon Zijwanden. Uw nieuwe bedrijfsauto inrichten? Als eigen ondernemer is het zaak dat u zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van uw bedrijfsauto omdat het in de meeste gevallen tijd vaak geld voor u betekent. Daarom is het verstandig om uw bedrijfsauto aan te laten . Met het bekleden van de laadruimte van uw bestelauto of bedrijfswagen zet u werkelijk de puntjes op de i. Een laadruimte die voorzien is van een tapijt bekleding ziet er echt veel beter uit, is comfortverhogend en beschermd de auto en de lading tegen beschadigingen.


Een met tapijt beklede laadruimte ziet er ook een stuk . Bus geheel ingericht en geschikt gemaakt voor rolstoelvervoer. Volledig bekleden en isoleren en inrichten met o. Alle advertenties van Bedrijfswagen- Bekleden , Best op Marktplaats. Bekijk het aanbod van Bedrijfswagen- Bekleden en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen!


Nu de hele bus geïsoleerd is gaan we beginnen met het bekleden en afwerken van het plafond. Een belangrijk onderdeel van het interieur dat de sfeer kan maken of kraken. En welke kleur past het best? Ter inspiratie hebben we eerst op Instagram gekeken naar wat andere . Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Bedrijfswageninrichting Teus betimmert al jaren allerlei soorten bedrijfswagens op maat.


Staat uw wagen niet op de website?

We hebben in de jaren zoveel bussen en bedrijfswagens betimmerd dat wij altijd tot een mooi eindresultaat komen! Gaat u schotten en wanden bekleden van uw (mini) bus ? Met onze Softtouche naaldvilt collectie heeft u een mooi zachte naaldvilt met een luxe uitstraling. Deze collectie heeft diverse brandcertificaten waardoor dit de oplossing is voor uw wanden en schotten.


Spuiten of sprayen wordt gebruikt voor een dunwandige bekleding. Onze bekledingstechnologie biedt meer mogelijkheden. Zo kunnen we ons met deze technologie beter aanpassen aan de toepassing van het product. Bescherming voor uw laadruimte.


Een houten vloer en wandbekleding beschermen de laadruimte van uw. Dan kijkt u veel lichter in uw bus , zeker bij een donkere lakkleur van uw auto. U kunt uw materialen veel gemakkelijker terugvinden. Wist u dat kunststof wandbekleding lichter is dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts