donderdag 29 september 2016

Ramen zemen tips

Voor het lappen van de ramen : neem water met een scheut schoonmaakazijn, een scheut spiritus en een druppeltje afwasmiddel. Dit werkt ook goed om de schimmelige aanslag onder de goot (de z.g.n. boeidelen) te reinigen. Stap 5: kozijnen schoonmaken. Maak de kozijnen tot slot schoon en stofvrij met een vochtige microvezeldoek en klaar ben je!


Wat zijn jouw tips voor de ramen zemen ? Van spons tot krantenpapier.

Benut het allemaal om uw ramen te wassen zonder strepen. Stel je het ramen zemen ook altijd uit tot je er bijna niet meer doorheen kunt kijken? Wij hebben tips om je ramen te zemen - zonder dat je strepen ziet. Vuile vensters geven een slordige indruk, belemmeren het uitzicht en moet je dus altijd vermijden.


Er zijn heel wat remedies beschikbaar om je ramen te wassen zonder strepen. Degelijk materiaal is belangrijk en ook de techniek die je . Tips om zonder strepen de ramen te wassen: Doe een scheut azijn in een emmertje lauw water. Ook glansspoelmiddel voor de vaatwasser heeft dezelfde werking als azijn.

Neem, na het wassen van je ramen , de laatste vochtrestjes weg . Stel jij dit rot klusje ook altijd uit tot je niet meer door de ramen heen kunt kijken? Oh en die strepen, vreselijk! Maar Roomed helpt je een handje. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Schone ramen maken uw nette huishouden compleet.


U heeft mooi zicht naar buiten en mensen buiten hebben zicht op uw schone huis. Nu is ramen lappen niet een van de leukste en makkelijkste klusjes. Nee hoor, niet met onze tips ! Ramen lappen een vervelende klus?


Een stralende zon na een flinke regenbui laat de viezigheid op de ramen vaak goed zien. Tijd voor een schoonmaakbeurt! Het zemen van uw ramen is niet heel moeilijk, maar toch kunnen er vervelende strepen ontstaan. Om dat te voorkomen hebben wij voor u eenvoudige tips ! Blijven er na het ramen wassen altijd strepen achter?


Wij geven je graag enkele onmisbare tips voor smetteloze ramen. Voorlopig staat ramen wassen niet meer op jouw to-do list!

Over wat de beste manier van ramen zemen is, zijn de (ervarings)deskundigen het nog lang niet eens. Het lijkt vooral een kwestie van smaak en gewenning te zijn welke methode je verkiest. Je ramen wassen zonder vegen ? Met deze tips krijg je een kristalhelder resultaat zonder moeite! De juiste producten voor het lappen van je ramen. Je hebt niet veel nodig om je ramen goed te kunnen wassen, maar een kleine aftrekker is onontbeerlijk.


Wist je dat je met een krant eventuele strepen nog weg kunt poetsen? Bij ramen zemen denken de meesten aan een tijdrovend en vervelend klusje. Lees mee hoe het slimmer, sneller, beter en makkelijker kan. Streeploos ramen lappen doe je zo!


Het zonnetje schijnt vrolijk door je ramen , je zit op de bank te genieten van het zonnige ui. Tante Kaat heeft een oplossing om bij de lenteschoonmaak de ramen te poeten zonder blauwe. Oude kranten en afwasmiddel: ramen zemen zonder strepen met deze vijf tips.


DEN HAAG - Hartstikke leuk dat mooie weer, maar in het zonlicht vallen ook je vuile ramen meer op. Het perfecte moment om ze weer eens te zemen dus. Ik heb al wel wat meer tips gezien bij kassa, betreffende het ramenlappen , maar de tip om ramen te lappen vindt ik om dat simpelweg met een emmer warm water en een kneepje afwasmiddel te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts