dinsdag 27 september 2016

Zetwerk aluminium

Zetwerk bestellen bij zetwerkwinkel. Eenvoudige bestelling van uw zetwerk. Zodra u zetwerk bestelt wordt het door onze vakkundige medewerkers gemaakt.


Bent u op zoek naar aluminium zetwerk op maat? Via onze webshop kunt u eenvoudig, voordelig en snel elk gewenste aluminium profiel op maat bestellen.

Bij Aluparts kunt u uw aluminium profielen op maat laten zetten zoals u dat wilt. Zetten is een vervormende metaalbewerking waarbij een plaat in een profiel of zetting gebogen wordt, met behulp van een afkantpers. Voor alle maatwerk aluminium.


De perskracht is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het materiaal zoals staal, aluminium en RVS en de plaatdikte. Alle prijzen zijn onder voorbehou exclusief BTW en transportkosten. Ons zetwerk is leverbaar met een maximaal lengte van meter, een maximaal breedte van 1. Download hier de basis tekening voor uw zetwerk bij Uittenbogert Culemborg.


Ook voor het zetwerk in sendzimir en roestvrijstaal kunt u een beroep op ons doen.

In onze aluminiumzetterij maken wij voor aannemers aluminium zetwerk zoals raamkaders, lekdorpels, dakkappen, muurafdekkers hoekstukken en windveren. Aluminium zetwerk moet aan hoge eisen voldoen. Dit zetwerk wordt gemaakt van vlakke stalen of aluminium platen van de zelfde rollen (coils) als waarvan de stalen en aluminium profielplaten worden gemaakt. Meestal is de wens om het zetwerk in dezelfde kleur en met dezelfde coating te krijgen maar het is ook mogelijk om zetwerk in een andere kleur te bestellen. Heeft u een opdracht voor aluminium zetwerk ? Van Dijk Metaal bezit verschillende kantbanken om u zetwerk precies uit te voeren zoals u dat in gedachten heeft.


Hoekman Roestvaststaal heeft al ruim jaar ervaring met metaalbewerkingen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor waterstraalsnijden, lasersnijden en constructiewerk. Daarnaast leveren wij aluminium zetwerk op maat. Cornelissen Metaaltechniek in Rhenen voor aluminium zetten en rvs zetwerk.


SVS, RVS, lood en aluminium. Op maat, op volume, op locatie én op tijd. Ons team topzetters produceert al deze dak- en gevelmaterialen met behulp van ons hi-tech machinepark. De producent van dak afvoeren en zetwerk producten voor dak- en installatiebranche.


Alraf BV levert en monteert ramen en kozijnen in zowel aluminium als staal. Tevens beschikken wij over een eigen plaatbewerking-plaatzetterij. Zetterij IJmond houdt een grote voorraa waardoor wij kunnen werken met zeer korte levertijden.

Wij zijn op maandag tot en met . Na montage van de sandwichpanelen of enkelstalen profielen werken wij uw dak of gevel netjes af met zetwerk. Er kan gekozen worden voor een overstek of dakgoot. Een overstek beschermd en verfraaid de dakgoot.


Tegenwoordig wordt bijna altijd voor aluminium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts