woensdag 28 september 2016

Vlakke dakkoepel

Een lichtstraat of lichtkoepel met stijl de vlakkeLichtkoepel. Vlakke lichtstraat, lichtstraten. Hierdoor loopt het regenwater ook bij montage op een plat dak eenvoudig van de lichtkoepel af.


Indien het platte dak van zichzelf al een lichte hellingshoek heeft (tot graden) dan kan de . Een vlakke glazen lichtkoepel die zowel duurzaam als esthetisch verantwoord is laat u realiseren door JET BIK.

Met meer dan jaar ervaring in daglichtoplossingen kunnen wij u een goed advies geven welke oplossing voor uw woning of kantoor het beste is. Vraag vandaag nog een offerte aan. Kies voor een esthetische . De platdakvensters van FAKRO hebben uitstekende thermo-isolerende waarden en een hoge esthetiek. Een vlakke lichtkoepel bestaat altijd uit glas op een geïsoleerde opstand van PVC en is geschikt voor platte daken van ° tot 15°. Standaard leveren wij deze platdakramen met drievoudig glas, voor een nog betere isolatie kunt u voor viervoudig glas kiezen.


De vlakke lichtkoepel biedt een moderne . VELUX lichtkoepel vlakglas.

De ideale oplossing voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een strak en minimalistisch ontwerp. De schaal bestaat uit mm dik krasvrij glas en een aluminium profiel dat naadloos aansluit op de dakbedekking. Het vlakke ontwerp past perfect bij de lijn van het dak. Geschikt voor montage op.


Koepellux legt de lat hoog, uw ook! Wil je meer daglicht in je woning, maar wel een lichtkoepel met een strakke uitstraling? Dan is een vlakke lichtkoepel een goede optie. Door de moderne look zijn deze dakkoepels erg geschikt voor moderne. Ook heeft de Star-Sky permanente ventilatieopeningen, waardoor zowel overtollige warmte als insecten kunnen ontsnappen.


De Star-Sky onderscheidt zich door de unieke lage opbouw . Wil je een lichtkoepel plaatsen, dan kan je kiezen uit verschillende uitvoeringen, afhankelijk van het materiaal en de vorm. Op vlak van vorm kan je kiezen uit vlakke lichtkoepels, ronde, vierkante, rechthoekige of piramide dakkoepels. Wat betreft de materialen voor de koepel van een plat dak kan je kiezen voor acrylaat,. Relatief nieuw is dat lichtkoepels nu ook geleverd kunnen worden van vlak glas.


De naam lichtkoepel is in dat geval misleidend. Toch is er nog wel degelijk een verschil met een lichtstraat.

Platte daken profiteren architectonisch optimaal van een vlakke lichtkoepel - de vlakke lijnen worden niet onderbroken door een . Men noemt ze ook wel platdakvensters. Ronde dakkoepel: Ook wel bolvormige koepels genoemd. De opstand heeft een ronde of rechthoekige vorm. Koop of Verkoop lichtkoepel op Marktplaats. Dakkoepels oftewel lichtkoepels voor een plat dak, zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken.


Glazen koepels (dak lichtkoepels) worden vaak toegepast op carports, schuren en garages. Ook op bedrijven worden voor - toetreding van daglicht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts