maandag 19 september 2016

Aluminium voordeur

Uw voordeur is een blikvanger, nog meer dan andere buitendeuren. Dus wilt u dat die mooi past in het gehele plaatje. Met een Belisol aluminium deur bent u zeker van een stevige buiten- of voordeur met toch een slank profiel, volledig naar uw smaak.


Het wordt moeilijk kiezen tussen de overvloed aan stijlen en kleuren . Advocatenkantoor Zimmermann- Gilot uit Hasselt liet haar kantoor grondig renoveren.

De eigenzinnige voordeur is nu een echte blikvanger. Aluminium voordeur springt in het oog. De advocaten vertrouwden de renovatie toe aan hun buren, FCS Architecten. Die ontwierpen een actuele invulling van het horizontale gebouw . Vind aluminium voordeur op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Een aluminium voordeur past goed bij een strakke, moderne woning.

Maar ook voor landelijke woningen zijn ze ideaal. Ze zijn bijzonder sterk en gaan een leven lang mee. Door de ruime keuze aan mogelijke afwerkingen, is er voor iedere woning een gepaste combinatie.


Onze wereldkampioen warmte-isolatie en beste op het gebied van veiligheid onder de aluminium voordeuren blinkt uit met UD-waarden tot ca. Wil je een moderne voordeur die de uitstraling van je woning perfect weergeeft? Naast deze veelzijdige uitstraling heeft een voordeur van aluminium nog meer voordelen. Met een keuze uit honderden panelen en modellen creƫert u uw eigen unieke voordeur.


Wij leveren en monteren aluminium (voor)deuren van de Belgische fabrikant Profel. Bij een aluminium voordeur van Bohaco, kiest u voor een voordeur op maat. Kies ook voor het perfecte visitekaartje van uw woning.


Onze aluminium voordeuren zijn verkrijgbaar alle stijlen en kleuren. Onze deuren worden onderaan netjes afgesloten met een tochtborstel die standaard inbegrepen is. Ook achterdeuren zijn met . Wij maken uw voordeur op maat.


Vrij vrijblijvend een offerte aan.

Bestaat uit een volledige glasplaat. Deze deur is zeer geschikt voor donkere ruimtes omdat ze een maximale lichtinval toelaat. Wordt meestal gekozen als achterdeur.


Maar in combinatie met mat glas ook perfect mogelijk als voordeur. Er is geen mogelijkheid om een kattenluik te installeren, daarom . De mogelijkheden voor het ontwerp van een aluminium buitendeur zijn vrijwel onbeperkt. Renovatie aluminium voordeur te Brasschaat. Bij aluminium deuren van Bohaco, kiest u voor maatwerk.


Modern of landelijk, achterdeur of voordeur. Bij ons bent u aan het juiste adres voor verkoop, montage en service. Bekijk onze mogelijkheden. De ThermoSafe is onze aluminium voordeur.


Elegante uitstraling, uitstekend isoleren bijzonder veilig, goede geluiddemping, grote stabiliteit en onderhoudsarm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts