donderdag 15 september 2016

Geleide rails

Een geleiderail of vangrail is een barrière die naast wegen wordt geplaatst om te voorkomen dat voertuigen de weg in zijdelingse richting verlaten, kantelen of de middenberm doorkruisen. Hierdoor wordt letsel aan inzittenden en schade aan de auto zo veel mogelijk beperkt. Geleiderails zijn algemeen gebruikelijk bij . In dat geval verkopen we bij Gereedschapcentrum.


Heeft u een stuk gereedschap zónder geleiderail en concludeert u dat dit eigenlijk wel wenselijk is? Twijfel dan niet en haal het benodigde exemplaar in huis via Gereedschapcentrum.

Dit kost u weinig gel maar u profiteert wel van onze snelle . Bestel eenvoudig en snel op Toolnation. Coolblue: alles voor een glimlach. Op het onderliggende wegennet komen geleiderails minder vaak voor. Nu te koop bij Toolstation. Een ESD clip zorgt voor een geleidend contact tussen de printplaat en de horizontale rail, zowel aan de soldeerzijde als aan de contactzijde.


De clip past in de onderste en bovenste horizontale rail. Leveringsomvang: ESD clips voor geleide rails (stuks). Levertijd en Transport: De levertijd bedraagt ca.

De support rail is geschikt voor het bevestigen van geleide rails. Montage aan de voorzijde. Bij het afronden van uw bestelling kunt u de gewenste leverdatum aangeven. Koppelstripset compleet bestaande uit twee koppelstrips, inbusschroeven en een inbussleutel om de geleiderails aan elkaar te kunnen koppelen. Om twee geleiderails te koppelen heb je koppelstrips nodig.


De koppelstripset is compleet en bestaat uit koppelstrips, inbusschroeven en uiteraard de inbussleutel. Schroef de stelschroeven in de strip met de nokken totdat ze aan de onderzijde net zichtbaar zijn. Zorg ervoor dat de nokken aan de onderzijde zitten. Direct online te bestellen!


Vind geleiderails op Marktplaats. Steel Constructions is marktleider in Nederland en de Benelux op het gebied van geleiderails. Voor iedereen een voordeel.


Benieuwd naar mogelijkheden van geleiderails voor uw project?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts