maandag 26 september 2016

Marmoleum tegels

De look van de planken en tegels werd gebaseerd op hout, beton, steen en marmer. U kunt beide soorten apart gebruiken of ze met elkaar combineren . De tegel is onderaan voorzien van een laagje kurk als dempende laag en is aan zijden voorzien van een ingenieuze clicksysteem waardoor hij altijd perfect past. Voordeel van de clicktegel is dat je hem makkelijk zelf kan plaatsen, de marmoleum op rol laat je . Keihard de laagste prijs bij Parketcentrale.

De laagste prijs van Nederland. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos in onze collectie. GESCHIKT VOOR APPARTEMENTEN ! Marmoelum is vooral bekend van het projectmatige gebruik in bijvoorbeeld ziekenhuizen en scholen, toch is het . Voordelen van een marmoleum vloer?


Het wordt veel gebruikt in ziekenhuizen, openbare plaatsen en woningen. Marmoleum click is ook bij Roobol te verkrijgen. Linoleum ( tegels of stroken) wordt op de ondergrond gelijmd.

Nadien worden de naden aan elkaar gelast. Dit is belangrijk omdat linoleum niet goed tegen vocht kan. Indien de naden niet of slecht worden afgewerkt, zal er altijd een risico bestaan op indringend vocht waardoor de vloer kan loskomen of gaan beginnen. Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bestel nooit een vloer op basis van een afbeelding, maar kom bij ons in de . De vloertegels bestaan uit meer dan kleuren en verschillende formaten, die u in staat stellen de vloer te creĆ«ren zoals u in gedachten heeft.


Hier vindt u een ruim aanbod van vloeren, legwijzen, breedte of grootte van de tegel, alles is bij ons mogelijk. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat het resultaat jarenlang woongenot garandeert. Laat het dan leggen door Smid interieur Groningen. Klitsie Parketvloeren is de vakman wanneer het aankomt.


Een stijlvol natuurproduct gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Tegels passen in elk soort interieur. Of je nu voor de aardse kleuren van natuursteen gaat of voor kunststoffen tegels in hippe kleuren, er is altijd een tegel te vinden die bij jouw stijl past.


Kom langs in onze winkel in Zoetermeer en laat je inspireren door onze uitgebreide showrooms. Ook staan onze adviseurs altijd voor jou klaar. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Verder kunnen ze jou bruikbare .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts