dinsdag 27 september 2016

Bandrasterprofiel

Deze bandrasterprofielen worden afgehangen dmv. Onder de bandrasterprofielen kunnen eenvoudig systeemwanden worden geplaatst en indien . Bandraster profiel mm breed. De bandrasterprofielen worden afgehangen d. Geluidschot, deze schotten worden ook wel Barrièreschot, Drukschot of Soudstop genoemd en zij zijn aan weerszijden voorzien van aluminium folie.


Deze schotten worden in het plenum tussen het systeemplafond en de bouwkundige constructie geplaatst, boven de systeemwanden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Zichtbaar bandrastersysteem.


Brandwerende kantlat (boven). Vuren houten kantlat (onder). Paneel rechte kantafwerking (A). Deze zijn beschikbaar in breedten van 5 7.

De grote breedte maakt de profielen zeer geschikt voor de bevestiging van scheidingswanden en de plaatsing. Omega Standaard van brandwerende of geluids- isolerende panelen tot aan het bouwkundig plafond. Het bandraster profiel is hiervoor voorzien van een smalle groef die montage zonder beschadigen mogelijk maakt. De indeling van een bandraster plafond is meestal zodanig dat daar waar nu of later een wand moet kunnen komen, een bandraster profiel.


In combinatie met T-profielen kunnen verlichtingsarmaturen en luchtroosters worden geïntegreerd. AEX-kantafwerking van het plafondpaneel dat op het bandrasterprofiel ligt. Plafondpanelen die in ROCKFON.


We hebben eerst vrij veel tijd besteed aan het onderzoeken van deze mogelijkheid”, vertelt Dries. Wij wilden het plafond liever niet met maatvaste U- profielen maken. We hebben toen moeten praten als Brugman dat we liever geen gebruikmaakten van U-profielen, maar dat we graag maatvaste bandrasterprofielen wilden. Dit is een semi-verdekt systeem waarbij de kopse kanten rusten op het bandrasterprofiel. De langse zijden zijn verstevigd door een Z-profiel dat verdoken zit in de tegel”, zegt Michaël De Keersmaecker.


Dit zorgt voor een mooi en strak plafond. Dat wordt overigens nog benadrukt door de zeer witte kleur . Met behulp van de muurbevestiging worden de uiteinden van . Lengte versterkt draagprofiel T15. Materiaalstaat voor mplafond.


OWA serie: STABU2: type: bandraster nr.

Over het algemeen worden de systeemwanden en volglaswanden onder een bandrasterprofiel bevestigd. Om de overlangs geluidsisolatie te beperken kan ervoor gekozen worden om een drukschot boven de wanden aan te brengen. Het drukschot wordt in het bandrasterprofiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts