vrijdag 30 september 2016

White wash parketlak

GAMMA vloerlak whitewash zijdeglans liter is een kleurloze lak voor het duurzaam beschermen van parket en houten vloeren. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. TOPP whitewash vloerlak met toevoeging van wit, voor het behandelen van zacht hout zoals grenen, vuren etc. Rambo vloerlak transparant zijdeglans whitewash 5l is de beste bescherming van vloeren en vloerdelen.


Het beschermt de vloer tegen water, vuil en.

Hierbij wil ik een klacht melden over Gamma : Gammamerk whitewash vloerlak gekocht om de traptreden mee af te lakken. De lak beschermt de vloer tegen water, vuil en verwering. Daarnaast is de lak kras- en slijtvast en kan de lak dus tegen een stootje. De lak op waterbasis droogt snel, is reukarm en is . Welke beits kan ik het beste gebruiken voor het creĆ«ren van een white wash vloer en kan ik dit ook zelf doen? White wash is een verftechniek waarbij hout witter wordt gemaakt.


De witte waas ontstaat door het verven van de vloer met een transparante beits waaraan wit pigment is toegevoegd. De houtnerf blijft zichtbaar en . In meerdere kleuren verkrijgbaar!

De moderne uitstraling die een whitewash afwerking aan de parketvloer geeft zorgt ervoor dat de vloer bij de meeste hedendaagse inrichtingen past. Het nadeel van de behandeling is dat beschadigingen wel sneller zichtbaar zijn en het onderhoud iets intensiever is in vergelijking met parketlak. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Kan ook per of worden verkocht.


Een slijtvaste en krasvaste parketlak in de kleur white wash voor binnen op basis van polyurethean dispersie. Productcategorie Kleur Symbool. Geschikt voor zacht en hardhouten trappen en ander houtwerk dat extra slijtvaste.


Hardwaxolie kleur is zeer geschikt voor houten vloeren en meubelen. Voor hardhouten vloeren raden wij een componenten parketlak aan. White Wash geeft meubelstukken en of vloeren een white wash uitstraling. Indien u het hout een andere uitstraling wilt geven dan kunt u hiervoor Trae Lyx Kleurbeits gebruiken, de beits is in vele tinten leverbaar en geeft het hout een fraai uiterlijk (denk bijvoorbeeld aan een white wash effect). Wij zagen er een beetje tegenop om de vloer te laten schuren.


Woonkamer leegmaken en dan dagen niet in je huis kunnen. Echter het omgekeerde was waar! Martin en collega, hebben onze vloer geschuurd en gelakt. Door het toepassen van een speciale parketlak konden we de volgende dag de . Polyurethaan versterkt, is sneldrogend en bevat nagenoeg geen oplosmiddel, dus minder milieubelastend. Indien een kleur gewenst is, de vloer eerst schilderen met Finess Interieurlak.


Uitgezonderd is de kleur Vloerlak white wash.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts