dinsdag 20 september 2016

Zonk vloerkleden

Een vloerkleed op maat past altijd! Je stemt het vloerkleed volledig af op jouw wensen. Je kiest zelf de maat, kwaliteit, kleur en afwerking.


Denk ook aan een mooi afgewerkte ran zodat je kleed sfeervol is tot op de . We bieden een uitgebreide selectie natuurvloerkleden op basis van sisal en wol.

Door een uitgebreid scala aan bandafwerkingen is voor elk interieur een geschikt vloerkleed te ontwerpen. Onze natuurvloerkleden kenmerken zich door de keuze van hoogwaardige ecologische materialen en een optimale afwerking. Naast kleden van de merken HAY, Sterk Design en the wool studio, verkoopt Zonk ook exclusieve vloerkleden van Frans Molenaar.


De wol komt van schapen uit Nieuw Zeeland. Bij Zonk vloerkleden kwam ik een heel mooi assortiment natuurvloerkleden tegen. Onze showroom in Aalten is op afspraak te bezoeken.


De collectie in de showroom bestaat uit voornamelijk natuur vloerkleden.

Geef bij het maken van een afspraak even door naar welk . De curator: „Als duidelijk is wat hij nog kan doen is het zaak om bijvoorbeeld een externe financier te vinden. Dan kan het ook snel gaan, want de schuldenlast is volgens mij niet onoverkomelijk. Eigenaar verzet zich tegen faillissement. Volgens curator Niek Cornelissen gaat de eigenaar van het bedrijf in beroep tegen de uitspraak.


Naast een vloerkleden vind je ook vloerkleed en tapijt, groothandel in meubels, webshop en postorder. Zonk vloerkleden is al meer dan vijf jaar een betrouwbare internet leverancier van vloerkleden. Begonnen als een bedrijf dat zich specialiseerde in maatwerk natuur vloerkleden gemaakt van sisal en wol, is het ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf dat een collectie voert over . Vloerkleden Aalten op Telefoonboek. Aalten (Gelderland) door de rechtbank in Gelderland failliet verklaard. Als curator is aangesteld Mr.


Het insolventienummer van deze zaak is F. Er zijn verslagen beschikbaar. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Little Steven and the disciples of soul - Duration: minutes, seconds.


Bij Zonk verwerken we natuurlijke producten als wol en sisal tot tijdloze natuurvloerkleden.

This item has been hidden. Door de ecologische grondstoffen scheppen de vloerkleden een aangename kameratmosfeer en vanwege de minimalistische uitvoering geven ze rust en zijn ze toepasbaar in elk interieur van modern tot klassiek. Help ze groeien - verzamelsite over van alles en nog wat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts