dinsdag 27 september 2016

Natuursteen heijen

Door de jaren heen hebben wij een uniek assortiment opgebouw om al onze klanten te voorzien . Neem contact met ons op voor al uw vragen. Gaandeweg hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in het vervaardigen van onder andere aanrechtbladen, tafelbladen, vensterbanken, dorpels, traptreden en sokkels. Alle producten worden bij ons op maat gemaakt en snel geleverd.


Voor suggesties of advies kunt U . Wij leveren een kwaliteitsproduct tegen een concurerende prijs.

Het grafmonument waarvoor u kiest, moet ook na jaren nog goed zijn en niet verzakken. U kunt rekenen op een stijlvolle verzorging en afwerking. Wij beschikken over de modernste machines. In onze toonzaal, die tot één der grootste van Limburg en Brabant behoort, staan circa 1grafmonumenten opgesteld.


Tevens zijn meer dan 5verschillende grafmonumenten uit voorraad leverbaar met een levertijd van dagen. De meest volledige site met ruim 66. Naast een impara natuursteen vind je ook steen en natuursteen, groothandel in bouwmateriaal, metselaar.


Impara natuursteen Heijen op Telefoonboek.

Bij ons vind u alles voor in en outdoor. In de steenhouwerij vervaardigen wij. Na een aantal gesprekken is de samenwerking een feit. Ons bedrijf bestaat reeds meer dan jaar en is trots op de ervaring van drie generaties steenhouwers. Natuursteen en Sierbestrating De Grens Heijen.


Ook voor uw onderhoud van natuursteen. Bezoek onze showroom in Berlicum. Het bewerken van natuursteen zoals graniet en marmer. Het maken van dorpels, keukenbladen, vensterbanken door natuursteen op maat te zagen. Jouw favoriete vacatures zien?


Met hun specifieke vorm en kleur geven sierkeien een geheel eigen karakter aan de omgeving. Elke kei is uniek waardoor elke tuin weer anders wordt. Het enorme assortiment van REDSUN bevat sierkeien in alle vormen, maten en kleuren waaronder ook grote zwerfkeien. Decoratieve sierkeien zijn uitstekend geschikt om . In deze functie houd je je bezig met het zagen of polijsten van natuursteen.


Laat je adviseren door deskundige interieurstylisten! Grafmonumenten en urnen zijn in alle soorten natuursteen leverbaar, waaronder graniet, marmer en hardsteen. Ons assortiment bestaat ook uit grafmonumenten in combinatie met brons en glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts