donderdag 29 september 2016

Ptit bois

Reviews for Campsite Yelloh! Op het meest oostelijke puntje van Bretagne, niet ver van Normandië en vlak bij Saint-Malo, bezorgt het Yelloh! Het biedt de verhuur van stacaravans, een zwemparadijs met verwarmd overdekt zwemba jacuzzi, mini golf, en entertainment in het hoogseizoen.


Het prachtige zwembad is knus aangelegd met allerlei . De camping ligt aan weerszijden van de toegangsweg. Aan een zijde zijn uitsluitend vaste plaatsen en huuraccommodaties gesitueer aan de andere zijde zijn de toeristische plaatsen en huuraccommodaties deels gemengd.

Het terrein is door heggen in kleine velden van zes tot acht standplaatsen . Ben je op zoek naar een fijne familiecamping in de regio Bretagne? Saint-Jouan-des-Guerets en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Een verwarmd waterpark, in het voor- en naseizoen een verwarmd en overdektzwemba een hammam en jacuzzi, sportterreinen, een restaurant, bars, levensmiddelen, een . Découvrez en vidéo le camping Yelloh! Een kalme vakantie met het hele gezin.


Outdoor pools and waterslides, indoor pool. Activities and entertainment.

Modern wash blocks, one heated. Wi-fi on pitches ( free) . This friendly, family-run campsite has been going strong for 31 . Bungalow located in Faqra, Kfardebaine. Consist kitchenette with a bar, living room, bedroom. De grote stranden vind je een aantal kilometer verderop.


Voor de waterratten is er . Bekijk de beste aanbiedingen, hotelinformatie en klantbeoordelingen. Plan uw vakantie in enkele kliks met Camping Direct, het eerste Europese portaal voor campingreserveringen. De Meeste Keus, de Scherpste Prijs!


Open van april, tot en met september, 17. Je moet een aangenaam verblijf met de familie in een groene en rustige omgeving, en je zult de ruime plaatsen en de hoge mate van . Kids kunnen heerlijk spelen met al hun vakantievriendjes in één van de mooie zwembaden of zoeven van één van de vier glijbanen! Ideally located 5km from the beaches and near the banks of the Rance, it allows you multitude of discoveries and escape.


Good facilities include a heated waterpark comprising outdoor pools (for children) and an indoor pool with jacuzzi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts