dinsdag 27 september 2016

Fenix hpl

Bekijk de diverse decoren en afmetingen in ons assortiment. Fenix HPL Voor het FENIX NTM-oppervlak is gebruik gemaakt van nano- technologie Het oppervlak wordt verkregen met behulp van de volgende generatie harsen die zijn ontwikkeld door Arpa Industriale Dankzij deze technologie beschikt FENIX NTM over geavanceerde eigenschappen een extreem mat. FENIX , the nanotechnological material from Arpa Industriale, has revolutionised the world of interior design. It is not only beautiful to look at but, most importantly, it is also a high-tech material, made unique by its characteristics.


FENIX has these characteristics by undergoing a particular series of processes, including a . Neem contact opDownload brochures (1).

Adres Nieuw Mathenesserstraat 69. Placi si folii hpl pentru aplicatii deosebite de interior si mobilier. Suprafete rezistente la amprente. Meubels die zijn afgewerkt met FENIX behoeven net als HPL geen standaard periodiek onderhoud. FENIX is een hard kunststof materiaal waarvan de toplaag gemaakt is met een nano technologie.


Hierdoor is het oppervlak supermat, voelt het lekker zacht aan, is het nauwelijks gevoelig voor vette vingers en . Deense retro tafel Tomrer. Een retro tafel met een frisse uitstraling. De combinatie van de ranke constructie met het slanke blad geeft deze eettafel een licht en zachte uitstraling.

Het tafelblad is aan de kopse kant rond en is aan de randen verjongd. Application Contract and domestic use. High pressure and quality laminated panels for interiors. Fenix aanrechtblad: problemen.


Resistant, ductile, and ecological surfaces. Een lezer meldde een probleem met zijn Fenix aanrechtblad. Lees over het Fenix aanrechtbla de problemen en oplossing. Houtmerk levert maatwerk fronten en werkbladen van Fenix , voorzien van uitsparingen en afwerkingen naar wens. Fenix kan worden verlijmd op berken multiplex, of is gelamineerd op een witte of zwarte volkern plaat.


Een prachtig contrast met massief hout, beton, glas of staal. Het zeer gesloten oppervlak, dat lijkt op . Ook zijn er op aanvraag andere . Als je zoekt op Fenix NTM kom je eigenlijk alleen websites van de fabrikant van dat materiaal en berichten op vakwebsites tegen (en van meubelfabrikanten die het materiaal Er zijn tegenwoordig ook HPL kleuren die hittebestendig zijn, en dat materiaal gaat al heel wat jaren mee en is (zeer) betaalbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts