donderdag 15 september 2016

Rvs buis geslepen

Direct inzicht in voorraad en leverdata? RVS buis bij Metaalcenter. K3( ook wel geborsteld genoemd), geschikt voor mooi zichtwerk.


De andere uitvoering is ongeslepen (= standaard fabrieksafwerking. Mogen fabrieksteksten, stempels e.d. op staan. Niet geschikt voor mooi zichtwerk). Wij leveren niet alleen ronde .

Kun je de wenste maat of afwerking niet vinden? Neem dan even contact met ons op voor prijs en levertijd. Kokerprofiel zijn enkel leverbaar in geborstelde uitvoering.


Verkoop van roestvast stalen buis , koker en staf per meter. RVSonline de Roestvast Staal winkel op internet. Zie hier een overzicht van actuele prijzen met verzending.


Fisher Edelstaal het juiste adres voor RVS.

De vermelde prijs is per meter. Vul de gewenste lengte in millimeters in. Vul het gewenste aantal in. Oppervlakte is geslepen korrel 320. Om een aanvraag of order te plaatsen moet u ingelogd zijn.


De productie van een Gelaste buis wordt vanwege de kwaliteitseisen nauwlettend gemonitord en gecontroleerd. Iedere Gelaste buis is beschikbaar in onbehandel geslepen korrel 32 hoogglans gepolijst en geborsteld RVS. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een rvs 3buis ? Alle rvs buizen op deze pagina zijn van rvs 304. Wanneer je een rvs buis bij ons op maat bestelt, zullen we hem in eigen fabriek op maat zagen. Daarnaast worden onze rvs buizen altijd . Hoogglans gepolijst (316) is de uitvoering voor Jachtrailingen etc.


Lengten zijn meter, kan op maat worden gezaagd Verzendkosten voor meter. Verschillende diameters, lengtes en diktes rvs buizen en kokers te koop. Heb ook nog enkele stukken en lengtes halfrond liggen.


In de winkelwagenlijst kunt u de gewenste lengte aangeven.

Geslepen profielen hebben een gladde afwerking met een lichte glans, wat zich uitstekend leent voor design ontwerpen. Er is wel degelijk een verschil tussen geslepen , geborstelde en geschuurde inox, maar meestal bedoelt men hetzelfde. Ons leveringsprogramma bevat de standaardafmetingen : Geslepen Ronde buis 4x mm. U- sparing 2– 2mm.


De getoonde prijzen zijn bruto prijzen. Wilt u weten wat wij specifiek op het gebied van rvs buizen voor u kunnen betekenen, of heeft u gewoon een . T-profiel - U-profiel - IPB - IPE - plaat - plaat op maat. AISI 3rond staal blank getrokken resp. Voorraadartikelen die U voor 16.


Artikel, KG per Meter, Bruto prijs per -leeg-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts