woensdag 28 september 2016

Altrex telescopische ladder

Op zoek naar een telescoopladder? Zonder dat je moet leveren op werkhoogte! De Tele-XL 4is een telescopische ladder voor zwa.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De ladder is op acht verschillende hoogtes in te stellen.

De sporten hebben een diepte van 40mm waardoor u er comfortabel op kunt staan. U kunt deze telescopische ladder eenvoudig . ALTREX Smart-up Profesionele telescopische ladder treden nu bij HORNBACH online kopen! Een zeer gebruiksvriendelijke professionele aluminium telescopische ladder die toepasbaar is voor uiteenlopende werkzaamheden. Deze telescopische ladder kan zeer eenvoudig worden bediend met één hand en . Koop of Verkoop altrex op Marktplaats. Als topladder van nederland brengt altrex al jarenlang de succesvolle mounter.


Nu bij haagstroc: altrex telescopische ladder telelogic plus 1xtreden nieuw in doos ongebruikt zie ook mijn andere advertenties.

ALTREX Telescoopladder Smart Up Easy, treden nu bij HORNBACH online kopen! Zo kunnen we de Smart Up Easy omschrijven. Dit product is ergonomisch en goed te gebruiken voor diverse klussen. De werkhoogte is flexibel in.


Deze ladder heeft een variabel in te stellen werkhoogte tot 9m en een comfortabel stavlak door een sportdiepte van mm. De Smartup Easy voldoet aan de EN1norm. MULTIFUNCTIONELE LADDERS. Doordat de ladder is uitgerust met speciale doppen weet ik zeker dat ik mijn muur niet beschadig bij gebruik.


De TL Smart Up Pro is de eerste professionele telescopische ladder . Telescopische ladder voor de vakkundige klusser of professional De T. Gemakkelijk, voordelig en snel! Ben je op zoek naar een ladder die je kan gebruiken als trap en als ladder op zowel gelijke maar ook ongelijke ondergrond? Dan is de ASC teles… € 1400. Altrex Steddy trapvoet 5-treden achterkant (stuks).


Altrex vouwladder Varitrex Plus 4xtreden aluminium. Berg de ladder makkelijk op. Een telescoopladders voor elke klus in en rondom het huis.

Bekijk, vergelijk en reserveer direct jouw telescopische ladder online. Deze Multi functionele ladder is makkelijk op te bergen daar deze ingeklapt en ingeschoven ongeveer een derde heeft van zijn totale lengte. Een must in iedere goed uitgeruste klusbus.


Ingeschoven lengte: 1cm . Altrex Telescoopladder Smart Up Active treeds.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts