donderdag 29 september 2016

Brustor b600

Met de lamellen dicht functioneert het lamellendak net zoals zijn voorgangers en kunnen de lamellen om hun as roteren om een afgemeten zoninval of schaduw te creëren. Beide functies, roteren en openschuiven, staan volledig los van elkaar. Het design van de B-6oogt lichter en eleganter door de sierlijke lamellen.


De Brustor B6outdoor living terrasoverkapping met beweegbaar lamel dak met verschuifbare lamellen. Opvallend is het kleine pakket lamellen bij een geheel geopend lameldak.

Biossun Bioclimatic Pergolas and Terrace Covers - Residential Installs - Duration : 5:24. De Brustor prijslijst bij paul en paul is nu nog verder in prijs verlaagd. Kom langs onze showroom en vraag naar onze bodemprijzen van Brustor zonweringen. Als uitbreiding op het Outdoor Living programma van fabrikant Brustor, heeft de B6een paar unieke specificaties.


Zo zijn de lamellen van dit zeer degelijke lamellendak niet alleen 150º kantelbaar, . Als marktleider in innovatieve terrasdaken is het hen gelukt om de lamellen dusdanig weg te schuiven door de unieke vormgeving van de lamel, dat hij maar . Brustor terrasoverkapping B6outdoor living (gemotoriseerd lamellendak).

Het lamellendak van deze terrasoverkapping kan niet alleen roteren maar ook opschuiven naar de kant, dat zorgt ervoor dat ten allen tijde kan gekozen worden voor een volledig open, een half open of een volledig . Bij Brustor zijn ze het gewen want het Belgische bedrijf beschouwt zichzelf als een pionier op het gebied van terrasoverkappingen. Een monoloog van marketingmanager Marc Kino van Brustor over de B-6, over de pioniersrol van Brustor en veel meer. BRUSTOR B-6CABRIO overkapping heeft speciale S-vorm lamellen die roteren en openschuiven. De nieuwe terrasoverkapping B-6met een . Dak opent vrij geluidloos, soepel en snel met een minimaal restdak van. Naast elkaar te plaatsen in zowel lengte als breedte.


B-6Cabrio overkapping komt uit het Outdoor Living segment van . Vrcholný prvek v kategorii Outdoor living. Jeden z nejnovějších přírůstku do rodiny pergol Brustor s označením B-6nabízí větší požitek při venkovní relaxaci než doposud. Model vychází ze zákazníky nejoblíbenější řady B-200. Máte zájem o naše produkty?


Neváhejte se nám ozvat, zpracujeme Vám . Nieuw in onze toonzaal: de Brustor B600. Brustor heeft windvaste (ZIP) screens tot meter breed.

De screens kunnen uitgerust worden met doorzichtige en windvrije vensterstroken van 21m . The screens can be equipped with transparent and windproof cristal windows of 21m height. The transparent PVC windows are finished with 20cm of screen fabric. Pallazzo met glasschuifwand. Glasschuifwand geplaatst. This is Brustor B6by Beeldcollectief.


Vimeo, the home for high quality videos and the people who.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts