dinsdag 26 juli 2016

Tafelblad glas

Alle tafelblad worden vierkant of rechthoekig geleverd en zijn normaliter erg scherp. Een glazen tafelblad wordt bij Glasdiscount standaard rondom afgewerkt door middel van Poli slijpen. Hierdoor wordt het glazen tafelblad veilig afgewerkt en kan er geen letsel ontstaan.


Daarnaast kunt u er voor kiezen om de hoeken van . Bestel direct online uw op maat gemaakte tafelblad van glas.

Ron vierkant, helder, getint en gekleurd glas. Direct prijs en veilig betalen met iDEAL. U kan bij Martens Glas Design uw eigen glazen tafelblad samenstellen, u kan de maat, glassoort, dikte en afwerking volledig zelf bepalen.


Uw wensen staan hierbij altijd voorop. Glazen tafelbladen bij Glasopmaat. Om deze reden zijn al onze glazen tafelbladen op maat te maken voor de u. En dit altijd voor een voordelige prijs!


Onze glazen tafelbladen zijn in verschillende glas soorten verkrijgbaar.

Vind glazen tafelblad op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Uw woonkamer, eetkamer of keuken krijgt een strak, modern uiterlijk, uw eettafel is gemakkelijk schoon te maken met een glasreiniger en uw interieur ziet er prachtig uit – een glazen tafelblad op maat heeft tal van voordelen.


Geen wonder dus dat steeds meer mensen kiezen voor een tafelblad van glas ! Bij ons kan je je eigen bureau samenstellen uit vele opties voor poten en tafelbladen , zodat je voor een schappelijke prijs een persoonlijk bureau kan maken. Bij het selecteren van een tafelblad kan je kiezen tussen hardboard afgewerkt met lak, fineer of folie, gehard glas en massief hout. Al onze tafelbladen zijn praktisch . Verschillende modellen glazen tafelbladen voor je interieur, op maat gemaakt naar jouw wensen, tegen een nette prijs en snel geleverd door GlasBoertje. Klein tafelblad voor salontafel. Het tafelblad van gehard glas is makkelijk schoon te houden en is steviger dan g… € 700.


Wij maken ook maatwerk glazen tafels! Salontafel met tafelblad van glas snel besteld bij OTTO. Ontdek onze grote selectie aan gereduceerde meubelproducten. Vind de juiste inrichting voor elke kamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. Originele Bony Design salontafel retro-design.


Enorm stoer frame, robuuste uitstraling en zeer stabiel uitgevoerd. In een crepi matglazen uitvoering.

De glasplaat op het roestvrijstaal geeft een moderne uitstraling aan de tafel. Het beschermen van uw (nieuwe) tafel kan met behulp van een glazen afdekplaat. Deze wordt desgewenst in de vorm van de tafel geslepen zodat het blad zelf beschermd is tegen krassen en vocht. We kunnen deze tafelbladen ook in gehard glas leveren zodat de plaat ook hittebestendig is voor bijvoorbeeld . Complete tuinset met tuintafel en tuinstoelen. Ronde tafel met conische poten in aluminium, woodlook en tafelblad in grijs glas.


Tuinstoelen met conische poten in aluminium, woodlook en zitting in grijze kunststof. Bestel nu je tuinmeubelen, zwembaden, barbecues en meer bij Fun aan de scherpste prijs! Als een tafel genoeg ondersteuning geeft worden onze tafelbladen niet gehard.


Moet het tafelblad echter een grote ruimte overspannen, dan kiezen we er wel vaak voor het glas te laten harden. Een tafelblad van gehard glas is namelijk veel sterker dan een blad van niet gehard glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts