woensdag 20 juli 2016

Dubbelwandige lichtkoepel

Uw bestaande lichtkoepel vervangen? Dat komt mede doordat een dubbelwandige lichtkoepel in vele uitvoeringen te krijgen is: piramide, bolvormig, heatstop, twee uitvoeringen in polycarbonaat en te combineren met elk type . Een dubbelwandige lichtkoepel voor uw woning bestelt u direct bij Bouw-Handel. Laagste prijsgarantie, snelle levering, maar lieft binnen week!


De pvc opstanden voor Skylux acrylaat lichtkoepels zijn warmte-isolerend door een dubbelwandige constructie.

Deze opstanden kunnen probleemloos gebruikt worden bij dakbedekkingen van bitumen, rubberdoek, pvc en andere kunststoffen. De plaatsing van de opstanden is vrij eenvoudig. Zowel het koud als warm . Vind lichtkoepel dubbelwandig op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Complete lichtkoepelsets.


Deze bestaan uit een dakopstand en een dubbelwandige lichtkoepel.

Wij hebben verschillende sets samengesteld voor uw gemak op basis van prijs. Enkelwandige koepel: Deze lichtkoepel wordt gebruikt in ruimtes die slecht tot niet geïsoleerd zijn. In deze ruimte is het niet erg als er kou of licht naar binnen komt. Denk hierbij aan een tuinhuisje.


Dubbelwandige koepel : Deze lichtkoepel wordt voornamelijk gebruikt in woningen en bedrijfspanden. Hier is de isolatie een . Lichtkoepels, Acrylaat, polycarbonaat, slagvast. De NOVIPro lichtkoepel met opstand maakt daglicht doorlaat mogelijk in platte daken. De koepel is van Acrylaat (PMMA), Polycarbonaat (PC) of combinatie van beide. De goedkoopste leverancier van Standaard lichtkoepels.


Een snelmontage lichtkoepel van Skylux is reeds volledig voorgemonteerd. U kunt de Skylux snelmontage lichtkoepel uit de doos halen en direct en eenvoudig monteren op het dak. Door de luchtspouw tussen de wanden van een dubbelwandige koepel isoleert deze beter.


U verliest veel minder warmte via deze lichtkoepel. Van Boven Standaard lichtkoepels worden vervaardigd uit acrylaat (PMMA) of slagvast polycarbonaat (PC) in een glasheldere of opaalkleurige uitvoering.

Er kan gekozen worden uit enkelwandige, dubbelwandige en driewandige koepels. Bij dubbelwandige opaalkleurige koepels is de binnenschaal in principe glashelder . De slagvastheid van acrylaat is 10x hoger dan, die van glas met een. De acrylaat lichtkoepel wordt nu standaard voorzien van de gele inbraakvertragende klipdop. De dubbelwandige Van Boven lichtkoepels zijn vervaardigd uit acrylaat schalen.


Ze zijn zodanig uitgevoerd dat de gevormde luchtspouw doorloopt tot op de opstand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts