vrijdag 22 juli 2016

Kunststof hechtprimer

Stilleven kunststof hechtprimer lagen is een transparante, hoogwaardige primer voor alle kleurstoffen die zelfs zeer goed werkt op polyproplyeen. Stilleven Kunststofhechtprimer is een hoogwaardige primer voor alle kunststoffen , zelfs zeer goed op PP. Verkrijgbaar in 2ml en 4ml. Kwalitatief hoogwaardige hecht primer voor kunststoffen.


Toepassing: voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof.

Als eerste hechtprimer op kunststof. Na enkele dagen wordt de optimale hechting bereikt. Ook toepasbaar op bestaand schilderwerk, na goed reinigen en mat schuren. Sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. MoTip Hechtprimer voor Kunststoffen heeft een uitstekende hechting en is, zonder.


Kunststof Primer in spuitbus is een 1-componenten sneldrogende plastic primer in SprayMax spuitbus. Kunststof primer in spuitbus zorgt voor hechting van autolak en verf op kunststof onderdelen van uw auto, bus, vrachtwagen, camper en andere onderdelen.

MoTip Plastic Primer spuitbus is een 1K grondverf voor kunststof auto onderdelen. Spuitbus plastic grondverf van MoTip zorgt voor de hechting van verf op kunststof. Primer voor kunststof te schilderen online kopen bij Verfwebwinkel.


Droogtijd: Overspuitbaar na minuten. PDF-pictogram motip_hechtprimer kunststof. Gespecialiseerd advies nodig? Motip spuitbus kunststof hechtprimer 400ml. Volg het stappenplan voor het gewenste resultaat!


Innotec heeft een tweetal kunststof primers ontwikkeld die op nagenoeg alle kunststoffen een goede hechting heeft en geeft. Veel van onze primers zijn sneldrogend. Zo is bijvoorbeeld de Repaplast Primer met minuten droog. Südwest Allgrund is een oplosmiddelhoudende universele roestwerende . KUNSTSTOFPRIMER NITRO-KOMBI.


Dupli-color kunststofprimer nitro-kombi is . Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Op alle verfmerken tot korting.

En bestel je voor 16:dan is je bestelling morgen in huis. Een makkelijk te gebruiken rubberachtige beschermende coating die ontwikkeld is voor het vullen en afdichten van lekkages en scheurtjes. Maakt zelfs de gladste ondergrond schilderbaar!


Aircrafts Kunststof Hechtprimer liter Spuitbus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts