maandag 18 juli 2016

Houten vloer balkon

Met behulp van vlonderplanken maakt je jouw balkon gezellig en het platte dak van bijvoorbeeld de keukenuitbouw beloopbaar. In plaats van lange planken kun je ook houten tuintegels gebruiken. Voeg toe icoon Print Bekijk de benodigheden . Hout onder je voeten geeft een terras of balkon een heel speciaal gevoel. En dat leg je zelf heel snel en simpel aan met terrastegels.


Voor iedereen met een dakterras of de wens voor een dakterras is de bevloering het belangrijkste onderdeel.

Er zijn veel opties: een hout vloer , kunststof, of toch stenen of rubber tegels? Het is lastig te beslissen wat handig is. Om je te helpen zetten we tips en mogelijkheden op een rij voor aanleg en . En ook prettig aan je blote voeten. Dat is rustig aan de ogen.


Kies voor de hippe look met de grijze of donkergrijze RUNNEN kunststof vlonders. Of ga voor een natuurlijke uitstraling met de houten vlonders. Wat kan ik met mijn balkon doen wat betreft het leggen van een vloer ?

Ik heb een balkon op de tweede etage maar wil er geen houten planken leggen. Wie heeft een goed idee wat ik er anders mee kan doen? Het hout is vrij dun 19mm omdat de ruimte tussen de vloer van het balkon en de onderkant van de openslaande deuren niet groot is.


Dikkere planken zou betekenen dat de balkon deuren niet meer . Houten Balkonvloer voor Balkon of Dakterras. Bent u op zoek naar een houten balkonvloer ? Met de vlonderplanken en balken hierboven kunt u eenvoudig zelf een houten balkonvloer maken. Eventueel kunt u dit ook laten doen door een van onze ervaren monteurs. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.


Deze houten vlonder- of terrastegels kocht ik bij IKEA. Voor mijn balkon (van ongeveer meter breed en meter diep) had ik pakken nodig, dus was ik €1kwijt voor de vloer. Op het balkon van het huis mijn zoon liggen nu betontegels. Hij wil deze betontegels vervangen door iets dat er mooier uitziet en twijfelt tussen houten vlonderplaten of die van composiet. Belangrijk bij de keuze is de prijs, maar ook het onderhoudsgemak.


Zijn composietplaten makkelijker te ontdoen . Heeft u weinig werkende hoogte op uw dakterras of balkon , dan hebben wij als alternatief voor bovenstaande 45xmm onderbalken de 30xmm hardhout balk of de 32xmm naaldhout balk die u staand. Er is bovenstaand niet nader ingegaan op het uitrekenen van de aantallen balken, vloerplanken en schroeven. Hallo Allemaal, Ik ben bezig een houten vloer op ons balkon te leggen.

Er liggen balken in van 70x170mm, die met elkaar 1. Het hebben van een balkon is heerlijk. Met een houten balkonvloer tover je jouw balkon om tot een stijlvol, natuurlijk plekje vol zomerse sfeer. Draagstructuur, houtskeletbouw. Langsgevelopbouw, houten binnenspouwblad en hout of plaatmateriaal als gevelbekleding. Kopgevelopbouw, niet van toepassing.


Zelfs op het balkon is het ook een zeer aangename verfraaiing. Daarnaast is de tegel bijzonder geschikt om tuinpaden mee aan te leggen. De houten tegel geeft een warme en gezellige uitstraling. Dus nooit meer koude voeten van de stenen of betonnen vloeren , maar lekker op de blote voeten naar buiten. Ons assortiment en de mogelijkheden zijn zeer uitgebrei van houtcomposiet planken tot keramische tegels en van bamboe planken tot kunststof tegels.


Bekijk snel wat voor vloer het beste bij uw wensen past. Vlonderplanken zijn ook bij uitstek geschikt als vloer op een balkon. Een vlonder op uw balkon verlengt als het ware uw huiskamer en is bovendien eenvoudig te leggen.


Naast vlonderplanken hebben wij ook mooie houten balkontegels waarmee u een vlonder op uw balkon kunt leggen. Welke vloer kunt het beste op uw balkon leggen? U heeft de keuze uit verschillende soorten, zoals een houten , stenen of kunststof vloer.


Voor een echte unieke balkonvloer kunt u ook kiezen voor kunstgras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts