woensdag 20 juli 2016

Hout speciaalzaak

Met een landelijk netwerk van vestigingen levert houthandel Jongeneel overal in Nederland snel de juiste materialen op de juiste plaats. Volkers Hout biedt een groot assortiment producten. U hebt ruime keuze uit onbewerkte of door ons.


Bij de Bint Houtspeciaalzaak kunt u terecht voor de mooiste op maat gemaakte meubelen van robuust gebruikt hout. Als nieuwe speler op de markt richten wij ons op meubels met een verleden.

Meubels die niet alleen mooi maar ook uniek en duurzaam zijn. Goede producten voor eerlijke prijzen van duurzame materialen. Bezoek ook onze andere twee winkels.


Amerhout is de speciaalzaak voor alle houttoepassingen voor woning en tuin. De voordelen en kenmerken van . Arnhemse fijnhouthandel voor massief hout (soorten) Teak Eiken plaatmateriaal en fineer en nog veel meer voor het maken van meubelen zoals teak vloerhout, lijmen, kitten etc klik op onze site en zie onze mogelijkheden. De Amsterdamsche Fijnhouthandel is de gespecialiseerde houthandel van Amsterdam en levert meer dan 1soorten hardhout aan professional en particulier.


Kom naar onze groothandel in Gent!

Al jarenlang verkopen wij de meest kwalitatieve houtsoorten, voor alle toepassingen. Gekend voor fijn maatwerk. Het assortiment van Houthandel Alblas B. Ook te bestellen via internet. Nieuw: Hout - en Bouwmaterialen bestellen via internet en thuis bezorgd.


AL MEER DAN JAAR UW LEVERANCIER. EN GROOTHANDEL IN TUINHOUTPRODUCTEN. De speciaalzaak voor alle houttoepassingen aan woning en tuin, met eigen plaatsingsdienst. Als traditionele houthandel en familiebedrijf zijn wij reeds meer dan jaar actief in Schoten en omstreken. In ons atelier in Amsterdam maken wij handgemaakte meubelen op maat: Tafels, kasten, wandplanken etc.


Voor hout , plaat en bouwmaterialen ben je bij PontMeyer Utrecht aan het juiste adres. Snel te bezorgen of direct af te halen. Van binnen en van buiten. Al meer dan honderd jaar.


Sinds onze oprichting tot vandaag hebben we altijd die ene roeping gevolgd: hout in al zijn soorten en toepassingen. Martens is een specialist zoals er weinig bestaan. Ambachtelijk atelier met een grote passie voor houtbewerking, gevestigd te Antwerpen.

Dé houthandel in Gent voor al uw hout voor binnen en buiten. Als u zoekt naar een houthandel in Gent : u hebt de meest complete houthandel uit Gent gevonden! Plaatmateriaal Een uitgebreid assortiment plaatmateriaal.


Gevelbekleding Hout -, volkern- . Wij zijn specialisten in. Keukens, vloeren, deuren en alle soorten kasten voelen zich in onze speciaalzaak thuis. Dat thuisgevoel vinden wij belangrijk en delen we graag met onze klanten. Voor woninginrichting maken we tijd. Tijd voor de klant om rustig te kunnen proeven, te voelen en te ervaren.


Onze professionals luisteren . We zijn verheugd u onze nieuwe handelsnaam voor te stellen: BELIGNUM nv. Vanaf heden zijn wij gevestig op onze nieuwe locatie te Moeskroen. BELIGNUM is een dynamisch importbedrijf van hard- en zachthout die zich richt tot de houthandel en grootdistributie, alsook de gespecialiseerde toeleverancier naar de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts