woensdag 27 juli 2016

De beste ondervloer voor laminaat

Lees hier hoe u de beste ondervloer bij uw laminaat kiest. Een ondervloer is medebepalend voor de levensduur van jouw vloer en het plezier dat je er van hebt. Legt je een “zwevende” vloer, zoals een laminaat - of parketvloer, dan moet je altijd eerst een ondervloer leggen.


Let bij het kiezen van een ondervloer altijd op vier punten: vochtdichthei egaliserend vermogen, . Ik ga dus over een aantal weken in ons nieuwe huis op de bovenverdieping een laminaatvloer leggen.

De vloeren zijn van beton. Welke ondervloer kan ik het beste gebruiken? Ik was sowieso van plan een vochtwerende . Elke doe-het-zelver weet het: wanneer je aan de slag gaat, is een goede voorbereiding het halve werk.


En dit geldt ook bij het plaatsen van een nieuwe laminaatvloer. Er is immers één stap die uitermate cruciaal is wanneer je van plan bent om een nieuwe laminaat te plaatsen. Laminaat met geluiddempende ondervloer.

Het kiezen van de juiste . Ik wil laminaat gaan leggen met een geluidsdempende ondervloer. Kan iemand mij vertellen welke geluidsdempende ondervloer het best hiervoor geschikt is. Ik zou graag laminaat leggen op de bovenverdieping maar welke ondervloer zou ik best gebruiken.


Is er iets te doen tegen het hol klinken van de laminaatvloer ? De keuze voor de meest geschikte ondervloer is afhankelijk van de plaats en het materiaal van de vloer waar de ondervloer op geplaatst wordt. Op een houten vloer zijn ondervloeren in tegelformaat een veilige keus. Voorbeelden hiervan zijn groene vloerplaten of een Redupax ondervloer.


Dan kan het lastig zijn om zelf uit te vinden welke ondervloeren je het beste kunt gebruiken. En of deze wel goed combineren met jouw laminaat of vinyl. In onze winkels kun je natuurlijk altijd terecht met vragen over ondervloeren , laminaat , houten vloeren en andere vloerbedekking. We geven je tips en advies, zodat jij de . De functie van een ondervloer wordt vaak onderschat.


Je ziet er immers toch niets van. Een juiste ondervloer kan vele voordelen met zich meebrengen, zorgen voor een fijne leefomgeving, maar ook vele problemen voorkomen.

In principe geldt des te dunner de ondervloer , des te sneller je iets merkt van de verwarming of verkoeling. Daarnaast is het materiaal van de ondervloer belangrijk en daarmee is in het geval van vloerverwarming de Silencio het beste voor besloten woningen en de Supreme voor appartementen. Bij het leggen van een ondervloer zal er ook rekening gehouden moeten worden met vocht wat eventueel in de laminaatvloer kan trekken.


Dit komt het meeste voor bij betonnen vloeren, daarom is een vochtwerende ondervloer dan het beste. Bij Your Floor vindt u topkwaliteit houten vloeren, PVC vloeren en laminaat. Daarnaast bieden wij u ook voor elke soort vloer, waaronder laminaat , de beste ondervloer aan. Onze ondervloeren zijn gemakkelijk te leggen en hebben bijna allemaal de eigenschappen, los van het voordeel waarvoor ze bedoeld zijn, dat ze . Legt u uw houten of laminaat vloer op een betonnen vloer?


Zorg dan voor de juiste ondervloer tussen uw houten of laminaat vloer en de betonnen ondergrond. Let goed op bij uw keuze van ondervloer indien u over vloerverwarming beschikt. Niet alle ondervloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming, gebruik hier steeds een ondervloer met een lage warmteweerstand.


De platen moeten ongeveer een dikte hebben van tot mm. Egaliserende ondervloeren worden vaak gebruikt op een houten ondergrond. Een houten ondergrond is namelijk nooit volledig vlak. Hoi ladies, Wij hebben ikea laminaat gekocht en moeten nog een ondervloer aanschaffen.


Ondervloer laminaat geluiddemping. Ik heb hier totaal geen verstand van. Vrienden zeggen allemaal iets anders. Bij ikea hebben ze groene platen die je gebruikt als ondervloer. Ook zie ik bij bouwmarkten van . Als je een nieuwe vloer gaat leggen, wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten.


Een egaliserende, isolerende ondervloer mag daarom niet ontbreken. Een vochtwerende en dampdichte ondervloer verlengt de levensduur van je laminaat en geluiddempende en warmte-isolerende . Ook vilten ondertapijt voor vloerbedekking en thermosound voor vloerverwarming!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts