dinsdag 19 juli 2016

Deurbeslag slot

Het is de kern van elke deur: het deurslot. Een goed slot helpt om correct af te sluiten en zorgt ervoor dat de deur en het deurbeslag optimaal kunnen functioneren. Daarnaast zorgt een goed geveerd slot voor stabieler gebruik van de deur.


Er zijn in onze webshop tal van deursloten te vinden, zodat je uitkomt bij het . Koop je een nieuwe deur, dan heb je de ultieme vrijheid in het kiezen van een deurslot. Maar ook bij het vervangen van een oud insteekslot helpt Cubic Colors je!

Wij hebben in onze webshop namelijk een ruim assortiment insteeksloten. Beantwoord onderstaande vijf vragen en je komt uit bij een slot dat perfect past bij . Hang- en sluitwerk voor deuren en ramen. Van deurklinken tot veiligheidsbeslag. Ook raamsluiting, cilindersloten en scharnieren.


Check het aanbod bij GAMMA. Deurbeslag voor binnen heeft als belangrijkste taak om de dag- en nachtschoten van het slot te kunnen bewegen. De dagschoot zorgt dat de deur open kan of juist dicht blijft.


De nachtschoot zorgt dat een deur op slot kan.

In oudere huizen komt het vaak voor dat binnendeuren zijn . Complete deurkrukset, deurkrukken inclusief slot. Goedkoop hang en sluitwerk bij prijs-knaller. De PC maat is de afstand tussen het hart van het krukgat en het hart van de profielcilinder.


Deze afstand geldt ook voor een baardsleutelgat, rondcilinder en een WC- slot (dit is zichtbaar in onderstaand figuur). Bij sloten die worden gebruikt in de woningbouw, . Een ruim assortiment Deurbeslag binnen en inspiratie vind je bij KARWEI. Hoe kan ik deurbeslag monteren?


Fabian legt je in deze video stap-voor-stap uit hoe je dat het beste. Duidelijke uitleg over sloten voor binnen en buitendeuren met scherpe prijzen. Insteeksloten, scharnieren en deurbeslag uit voorraad leverbaar! Veilig in huis met het beste deurbeslag.


Voor de achterdeur kies je voor deurkrukken met een slot om inbrekers buiten te houden. Het veiligheidsbeslag zal het binnendringen van inbrekers ten minste vijf minuten vertragen. Combineer deze deurkrukken met een goed alarmsysteem om dieven af te schrikken. Als u deurbeslag wilt toepassen met een deurschil dan is het belangrijk om de zogenaamde PC maat (slotafstand) op te meten. De slotafstand is de afstand tussen het hart van de deurkruk en het slotgat.


Sloten zijn in diverse afmetingen leverbaar.

Bepaalde afmetingen zijn gestandaardiseerd en. In de categorie deurbeslag kunt u alle elementen vinden aan hang- en sluitwerk die op een deur toepasbaar zijn. Bent u op zoek naar elektronisch deurbeslag bekijk dan ons assortiment van Salto, Maasland en Assa Abloy.


Elektronisch deurbeslag maakt het mogelijk om eenvoudig bestaande deuren en sloten te voorzien van toegangscontrole. Het grote voordeel van elektronisch deurbeslag is dat er geen bekabeling nodig is. U wilt maar sleutel voor alle sloten ? Dat kan of het nu nieuwbouw of renovatie betreft. Bij ons bent u aan het goede adres. Bestel eenvoudig in onze webshop een set nieuwe . WC- deurbeslag - eenvoudig online te bestellen - breed assortiment en scherp geprijsd.


Het deurbeslag is het gedeelte van de deur wat te maken heeft met de sluiting. Dit kan het slot zijn, maar ook het eventueel aanwezige veiligheidsbeslag. Denk ook aan de cilinder waar u uw sleutel insteekt. Ook dit behoord tot het deurbeslag.


Hieronder vindt u diverse voorbeelden van deurbeslag dan wij kunnen leveren . Vergelijk bedrijven in de regio West-Vlaanderen Rini, Groep Eurolock - Startplaats, Groep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts