maandag 25 juli 2016

Spachtelputz sps

Duurzame, decoratieve sierpleister met regelmatige en egale korrelstructuur, op basis van kunstharsdispersie. Goede verwerkingseigenschappen, ademend en stootvast. Pastavormige sierpleister met regelmatige korrelstructuur, op basis van kunstharsdispersie.


Toepassing: Geschikte ondergronden zijn beton, gipskartonplaten, fijn schuurwerk, wit en blauw pleisterwerk, plaatmateriaal. Eigenschappen: duurzaam .

SPS Sierpleister voor binnen en buiten toepassing. Duurzame, uitstekend hechtende, decoratieve sierpleister met regelmatige en egale korrelstructuur, op basis van kunstharsdispersie. Uitstekende verwerkingseigenschappen, ademen stootvast en weerbestendig. Navigatie Arsenius Bouwmaterialen Winkelwagen.


Lichtgewicht sierpleister met regelmatige en egale korrelstructuur, op basis van kunstharsdispersie. Minder fysieke belasting bij aanbrengen door minder gew. Geef hier uw reactie Cancel Reply.

Janssen Stukadoors Bedrijf M. Met lage wateropname en hoge waterdampdoorlaatbaarheid. Lage wateropname, hoge dampdoorlaatbaarheid . Het is tevens boen- en stootvast. Voor dit project hebben wij de volgende werkzaamheden uitgevoerd: Wanden opnieuw gestucadoord en daarna de wanden voorzien van SPS spachtelputz 1. Lees meer over dit project. Zo zijn er verschillende merken verkrijgbaar en is het een kant en klaar product in emmers.


Door de inzet van haar grote ervaring op het gebied van hoogwaardige sierpleisters verzekert SPS u nu ook van een professioneel assortiment lakken. Een gedegen programma en een grote mate. Spachtelputz is verkrijgbaar in wit en in . Gebruiksklare, gemakkelijk te verspuiten spachtelputz met fijne korrelstructuur.


Spuitpleister heeft een . De meest toegepaste wandafwerking is ongetwijfeld sierpleister. Er zijn diverse soorten sierpleisters, zoals structuurputz (ook wel granol), spachtelputz , rustiekputz (ook wel barok) etc. Voor sierpleister werken wij enkel en alleen met de beste producten.


Daarom kiezen wij voor SPS en Strikolith. Daarmee biedt het product een aantal praktische voordelen . Normaal 2euro per emmer, nu 1per emmer! Categorieën: Bouwmaterialen, Sierpleister Brand: SPS. De meest gebruikte soort door ons bedrijf is een spachtelputz van het merk SPS en een korrelgrofte van mm, welke net niet te grof en net niet te fijn is. Het aanbrengen van spachtelputz direct op beton kan wel.


Maar door vele leveranciers en fabrikanten van sierpleister producten word er aangeraden om deze betonnen . Er is keuze uit verschillende korrelgrootte, de meest gebruikte is spachtelputz fijn. U bent aan het zoeken welke afwerking het mooiste past bij uw woning? Gladde wanden of iets met structuur? Dan is misschien een sierpleister wel wat voor u?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts