maandag 18 juli 2016

Gepolijste betonvloer

Een betonvloer is een besparing op zich: chape, vloer én afwerking zitten in één en hetzelfde materiaal. Hoeveel kost een afgewerkte gepolierde betonvloer ? Overweeg je om een betonvloer te plaatsen? Ontdek hier alle voordelen en nadelen van gepolierde betonvloeren en kom te weten of beton ook geschikt is voor jouw woning. Betonvloeren polijsten tot gepolijst beton is een techniek waarmee een “ standaard” betonvloer wordt getransformeerd naar een representatieve vloerafwerking te gebruiken vloer geschikt voor vele toepassingen!


Gepolijst beton is een oersterke, representatieve en zéér duurzame afwerking van betonnen oppervlakken.

Na verloop van een aantal maanden wil ik ook graag eens mijn verhaal doen over onze gepolierde betonvloer. Om mensen een realistisch beeld te geven, zodat je een juiste keuze kan maken, om raad te krijgen,. Door de hardheid van beton kunnen betonnen oppervlakken net als natuursteen tot een hoogglans worden geprepareerd zonder gebruik te maken van lakken of sealers. Ofschoon een dergelijke vloer verwant is met de grootschalige bedrijfsvloeren, onderscheiden beide zich duidelijk van elkaar voor wat . Gepolierde beton , betonvloer of polybeton is een naadloze, strakke betonvloer die wordt gegoten en gepolijst met speciale machines en pads.


Betonvloer in de woning kan een goed idee zijn, er zijn diverse afwerkingsmogelijkheden, kies je voor gepolierde of gepolijste betonvloer ? Een alternatief is de gepolierde betonvloer , of polybetonvloer. Ook een gladde vloer zonder hinderlijke voegen.

Al onze vloeren zijn maat –en handwerk en zorgen voor een uniek eindresultaat. Concraft co-creëert voor iedere situatie een betonvloer op maat. Advies voor Betonvloeren.


Het is een zeer hard en weerbaar materiaal met een hoge slijtvastheid. Een gepolijste betonvloer heeft glanzend oppervlak. Deze glans ontstaat omdat het oppervlak tijdens het polijsten verdicht wordt. De gladde afwerking komt ook de hygiëne ten goede. Gepolijste betonvloeren zijn naadloos en hebben dus geen voegen die vervuild kunnen raken of voegen die kunnen slijten.


De zijkanten worden zowel machinaal als met de hand gepolijst. We kunnen zowel beton als natuursteen polijsten. Het stof wordt door cycloon stofzuigers onmiddellijk verwijderd.


De diamant polijstmachines worden via radiosturing . De samenstelling van deze gepolijste betonvloer is onze meest verkochte vloer. Het uitzicht van de gepolijste granulaten past bij elk interieur. De vloer is uiterst gebruiksvriendelijk en past bij een actieve levensstijl.


Voor deze nieuwbouwwoning in Temse is geopteerd voor een samenstelling in bruine rolgrind. De bruin getinte granulaten passen perfect bij de houten structuren van de woning.

De vloer en het keukenwerkblad zijn van dezelfde samenstelling. Buiten is geopteerd voor een uitgewassen betonvloer en met dezelfde . Iemand hier ervaring met een gepolijste betonvloer in huis? Ik bedoel dus geen betonlook gietvloer, maar een echte betonnen vloer die gepolijst is of gepolierd.


Ik vind het stoer materiaal, lijkt me echt super om in huis te hebben. Binnenkort krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis, maar we gaan nog . De gemiddelde prijs van betonvloeren, inspiratie en voordelen en nadelen vind je hier. In dit artikel overlopen we de belangrijkste eigenschappen van betonvloeren en kom je te weten wat de gemiddelde prijs is voor een betonnen vloer.


Ook trappen kunnen perfect uitgewerkt worden met gepolierde beton. De chape, vloer en afwerking zitten allemaal in één en hetzelfde mat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts