vrijdag 15 juli 2016

Gebogen tv

Vergelijk een curved tv met een platte tv. Platte televisies en toestellen met een gebogen scherm verschillen niet zoveel van elkaar. Een televisie met een gebogen scherm heeft een verbeterde kijkhoek.


Een curved televisie is zoals de naam al doet vermoeden een gebogen televisiescherm. Je zult ze vast wel eens gezien hebben, de televisies die geen vlak, maar een gebogen scherm hebben. Je kunt nu alle vanuit een ander .

LG heeft geen televisie met gebogen scherm meer in zijn nieuwe assortiment. De fabrikant blijft nog wel een gekromd model van vorig jaar een tijd aanbieden. Daarnaast is 3d geschrapt bij de komende televisies van het bedrijf. Maar wat is dat toch met die curve? Waarom proberen TV-fabrikanten ons ervan te overtuigen dat we een gebogen televisie in de huiskamer . Patentaanvraag onthult toekomstig product.


Wij zoeken uit of het de moeite waard is. Je leest er hier alles over! Kun je je die oude beeldbuistelevisies van vroeger nog herinneren?

Curved TV is gewoon een gebogen tv -scherm. Ook gebogen, maar dan de verkeerde kant op. In de hoeken van het scherm zag je vaak vervorming, waardoor het toch al kleine beeldscherm nog beperkter . De curve oftewel gebogen , televisie blijft ook dit jaar in de productlijn van Samsung zitten. Het bedrijf gelooft nog steeds dat een deel van de consumenten de meerwaarde van een gebogen beeldscherm zien.


Over de datum waarop deze televisie in de winkels ligt en de prijs kon LG helaas nog niets zeggen. De eerste zijn ze daardoor . In dat frame zijn onder meer de luidsprekers weggewerkt. De ontwikkeling van een gebogen televisiescherm is dan ook een opmerkelijke evolutie. Eerst lieten televisiemakers al de 3d-functie voor televisies vallen en nu lijkt het erop dat gebogen tv -schermen ook op hun retour zijn.


LG geeft als reden op dat de consument . Het grote voordeel van een gebogen televisie is dat het rustiger tv-kijken zou moeten zijn. Doordat je ogen overal even ver van het beeldscherm af zijn hoeven je ogen minder moeite te doen om scherp te stellen. Nadat de fabrikanten er decennia lang alles aan gedaan hadden om de bolling van beeldbuistelevisies ongedaan te maken, komen we na jaren.


Het tweede belangrijke nadeel is dat de gebogen TV door zijn kromming meer ruimte inneemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts