woensdag 20 juli 2016

Steigerhout wastafel maken

Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt. Steigerhout is buiten toepasbaar, maar zeker ook binnen! Maak alles naar eigen wens, op maat en qua indeling.


Zwevend badkamermeubel met hoge lades met uitgezaagde grepen.

Dat laatste hoeft natuurlijk niet maar dan moet je er zelf even een greepje op zetten. Wat ook kan is dat we plank tussen de lades naar binnen laten springen zodat daar de greep ontstaat. In heel veel maten te maken. Een kleiner meubel met maar 2 . Een zwevend of hangend badkamermeubel van steigerhout met ruime lades. Oorspronkelijk model bedacht als tv-meubel maar doet het ook erg goed als badkamermeubel.


Strak en functioneel vormgegeven én de sfeermaker van deze mooie strakke badkamer! Het oude hout is prima geschikt voor de badkamer en hoeft .

De prijzen zullen u meevallen. Naast het wastafelmeubel maken we ook kasten van gebruikt steigerhout , voor de handdoeken bijvoorbeel en nog andere kastjes voor in de badkamer. Wat we zelf ook heel fraai vinden, is het oud steigerhout inleggen met gekleurd sloophout.


Meubels van steigerhout geven je badkamer een natuurlijke, nautische uitstraling: alsof u in een strandhuis woont. U kunt de badkamerkasten uiteraard op maat laten maken. Miranda gaat een wastafelmeubel maken. Het blad en de staanders worden van beton, de deurtjes van MDF met vurenlatjes en voor de rest wordt geplastificeerd meubelplaat gebruikt. Praxis heeft een ruime keuze uit losse wastafels die op je zelfgemaakte meubel geplaatst kan worden.


De wastafels komen er los op. Onze prachtige steigerhouten lijsten maken van je spiegel een echte blikvanger. Wanneer je van steigerhouten meubelen en accessoires houdt dan is een spiegel van deze houtsoort echt een must-have. Ook voor bijvoorbeeld de woonkamer of de . Spring naar Materiaal van een wastafel onderkast - zelf wastafelonderkast maken van steigerhout. Een zelfgemaakt badkamermeubel kun je het beste behandelen met steigerhoutbeits om het te beschermen tegen de vochtige badkamer.


Dit zie je ook terug in de foto hierboven. Zelf meubels van steigerhout maken , bouwtekeningen en handleidingen. Maak je eigen meubelen met steigerplanken.

Het is een heel leuke hobby omdat je snel een goed gelukt eindresultaat ziet. We hebben de meest gebruikte voorbeelden van doe het zelf meubels verzameld en van een duidelijke handleiding voorzien . Koop of Verkoop steigerhout op Marktplaats. Zaag dit vervolgens uit en pas de wastafel hier in of het gat groot genoeg is. Mocht u dit wel willen, . Eiken badkamermeubel maken ? Badkamermeubel steigerhout is de ultieme blikvanger in uw badkamer. Bekijk hier de mogelijkheden!


Er zit een betonnen wastafel op van maar liefst 12cm dik. Deze wastafel zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Met deuren, laden of op maat gemaakt zodat je het zwevend aan de muur kan bevestigen. Bovendien kun je steigerhout perfect combineren met het assortiment buizen en verbinders.


Met de onderstaande bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen maak je eenvoudig je nieuwe meubel. De mogelijkheden om steigerhouten meubels te maken zijn eindeloos. Gelukkig zijn er meer dan genoeg verschillende mogelijkheden om toch een badkamermeubel te maken van hout en deze te gebruiken in vochtige ruimtes.


Een andere optie is het kiezen voor een wat zachtere houtsoort zoals eikenhout, douglas hout of anders voor de populaire steigerhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts