maandag 25 juli 2016

Kirkpatrick deurbeslag

De naam Kirkpatrick staat voor de productie van smeedijzer deurbeslag , raambeslag en meubelbeslag met hoogwaardige kwaliteit. Daar worden de smeedijzeren producten met de grootste zorg gegoten en verwerkt, waardoor . Het exclusieve smeedijzeren deurbeslag van Kirkpatrick is exclusief verkrijgbaar bij Kerkhof Laren. Bekijk en bestel de collectie in de webshop of in onze ruime showroom.


Een deurkruk pak je vaker vast dan bijvoorbeeld de afstandsbediening van de televisie. En door zijn hoogte kijk je er sneller naar dan naar dat mooie schilderij boven de bank. Geef jouw deurkruk daarom de eer die hij verdient! Met ons uitgebreide assortiment deurbeslag is er een ruime keuze uit afwisselende modellen . De voordeur is niet zomaar een deur. Met een in het oog springende voordeurknop wordt het plaatje compleet.


Voordeurknoppen in ruim dertien finishes, daar zit altijd wat tussen dat past bij de stijl van de deur. Er zijn twee soorten voordeurknoppen: de knop die compleet. Complete bevestigingssets voor grepen, veiligheidsrozetten en veiligheidsschilden zijn hier beschikbaar.


Espagnoletten zijn mooie, opvallende sluitingen die worden gebruikt op openslaande deuren of ramen. De varianten in onze webshop hebben stuk voor stuk een prachtige stijl, waardoor er altijd één bij zit die helemaal in jouw huis thuispast. Omdat een espagnolet – of spanjolet – over het algemeen een opbouwslot is, . Een goede deurklopper zorgt voor de beste binnenkomers.


En daarom is het zo mooi om extra aandacht te geven aan de keuze van een deurkruk. In de meeste gevallen wordt de aanschaf van nieuw deurbeslag bepaald door een verbouwing met bijvoorbeeld nieuwe deuren. Een stijlverandering in het huis. Of gewoon omdat het toe is aan . Ontvang je je post liever niet op de mat dan zijn de brievenbussen met wandbevestiging of met staanders voor jouw geschikt.


De knopkrukken van GPF bouwbeslag, Mandelli en Kirkpatrick geven u deuren een statige strakke uitstraling. U heeft de keuze uit draaibare en vaste knopkrukken in verschillende finishes. Bijna de normaalste zaak van de wereld. Maar ook aan de binnenkant van de voordeur kan dit beslag doorgetrokken worden. Kies uit onze collectie een variant die het beste past bij jouw wensen.


Zo zijn er speciale smeedijzer zwarte tochtkleppen van Kirkpatrick , die als geen ander thuishoren in een woning vol smeedijzer deurbeslag. Of kies juist voor modern . Heeft jouw huis de inrichting van een jaren woning, inclusief de bijzondere kenmerken zoals glas-in-lood ramen, speciale afwerking van de kozijnen en “en suite” deuren? Maak jouw jaren woning dan helemaal af met ons fraaie, bijpassende deurbeslag zoals deurkrukken in het ton model. Binnen onze collectie deurbeslagaccessoires vind je blinde rozetten, sleutelrozetten (BB), cilinderrozetten (PC) en toiletgarnituren met grote of kleine knop.


Comfort en privacy zijn belangrijk in een woning. Voor bepaalde ruimtes geldt dat extra, zoals het toilet en de badkamer. Bezorg jezelf, huisgenoten en gasten een veilig gevoel met onze kwalitatieve toiletgarnituren. Met een simpele draai aan de knop sluit je het kleinste kamertje af of kun je douchen . Jouw raam wil je uiteraard op een stijlvolle manier kunnen bedienen en bovendien goed beschermen tegen indringers.


Daarom bieden wij je allerlei soorten raambeslag en raamsluitingen, zodat functionaliteit en een mooi design ook in jouw interieur hand in hand samengaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts