vrijdag 22 juli 2016

Gietvloer design

Een gietvloer is een Design gietvloer welke een warme, moderne en stijlvol strakke uitstraling bezit. Een stijlvolle design gietvloer voor in uw woning of bedrijf. Zeer onderhoudsvriendelijk en slijtvast.


Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer voor uw woning of bedrijf? Welkom bij DEWECO, uw expert voor industriële kunststofvloeren van topkwaliteit.

Een polyurethaan gietvloer of PU gietvloer is een naadloze design gietvloer op basis van polyurethaan. Dit type design gietvloer oogt strak, biedt veel comfort en is combineerbaar met vloerverwarming. Ideaal voor woningen, showrooms en kantoorruimtes!


Een steentapijt of marmertapijt is een naadloze korrelvloer die . PU gietvloeren ogen strak, bieden veel comfort en zijn combineerbaar met vloerverwarming. PU vloeren bieden heel veel verschillende . Een gietvloer heeft een grote industriële veelzijdigheid omdat deze bestand is tegen hoge (chemische) belastingen.

Op en top design en oersterk. Ze zijn naadloos, kleurecht, kras- en vochtbestendig, slijtvast, geluidsdempend en gaan tientallen jaren mee. Gietvloeren vormen de beste basis voor elke leef- en werkruimte. Onze producten zijn gegroeid uit een samensmelting van passie, design , kennis en technologie.


Wat ons samenbrengt is een vastberaden queeste naar kwaliteit. De meeste onafhankelijke testinstituten als TNO en TUV hebben onze producten uitvoerig getest en gecertificeerd. Over de kwaliteit van Sensovloeren.


LiquidDesign heeft een warme en mooie uitstraling en voelt comfortabel aan. Bovendien bestaat deze innovatieve vloeivloer uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen zoals lijnolie en kurk. Anders dan een Uni Gietvloer heeft deze vloerbedekking een lichte structuur . Bezoek onze showroom voor een adviesgesprek. Tevens kunnen we uw huidige gietvloer renoveren.


PU design gietvloeren voor moderne interieurs. Ons brede assortiment hoogwaardige design gietvloer is geschikt voor elk interieur. Dit product is samengesteld uit 1 alifatische pigmenten en vulstoffen, duidend op de goede water- en vuilafstotendheid op moleculair niveau.

Kwaliteit en design zijn twee eigenschappen die u graag in uw vloeren terugziet? Of uw vloeren nu blikvanger moeten zijn of juist de nodige rust moeten brengen: de uitstraling van uw interieur wordt grotendeels door . Van badkamer gietvloer tot project realisatie. Populair, praktisch en zeer mooi, de gietvloer is een noviteit waar we niet meer omheen kunnen.


Kijk meer naar de ontwerpen van Gietvloer Design ! Wooninterieurs Er zijn tal van praktische redenen om voor gietvloeren te kiezen. Ze hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen perfect worden aangebracht over vloerverwarming en zelfs over bestaande vloeren. Wij zijn in staat om voor elk interieur een perfect passende vloer te realiseren.


Een design gietvloer in de polyurethaan uitvoering is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Design betonvloeren, gietvloeren , woonbeton, Beton Ciré en betonlook vloeren bestellen bij Designbetonvloer. Naadloos gelegd en onderhoudsvrij.


Laat uw nieuwe gietvloer leggen door de specialist in gietvloeren Van Hollandse Bodem uit Gorinchem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts