dinsdag 19 juli 2016

Harappa stone black

Vraag gemakkelijk online uw offerte aan en ontvang binnen uur een passende offerte incl. De steen is getrommel het . Daarna is het product aan de rand(en) verouderd door te trommelen. Deze steen is zowel gezoet als getrommeld en in verschillende maten verkrijgbaar.


Deze leisteen is tevens geschikt als terrastegel en wordt handgeschuur waardoor het.

We leggen uit waar de steen vandaan komt en wat de eigenschappen zijn. Daarna geven we nog advies in de vorm van een stappenplan over het reinigen, beschermen en onderhouden. Afmeting exact, 40x40xcm. Aantal mvolle pallet, Nee.


Materiaal: leisteen (kalkhoudend). Toepasbaarheid buiten: geschikt. Land van herkomst: India.

Vloertegels, oppervlak gezoet en soft finish , kanten getrommeld. Indiase leisteen u aangeboden tegen een Scherpe prijs ! Deze afwerking geeft de tegel een rijke uitstraling. De tegels worden handmatig geschuurd en verouderd.


Wil je graag grotere hoeveelheden bestellen van dit product? Harappa Stone black Soft Finish, kanten getrommeld 60x60. Dan is de kans aanwezig dat je kan profiteren van kortingen.


De normale bezorgtijd bedraagt 2-werkdagen. Er zijn ook plinten verkrijgbaar voor een nette afwerking. Deze vloer wordt dan ook veel gebruikt in de wereld van de oude bouwmaterialen. Door zijn handmatig gezoete oppervlak en zijn prachtige “ soft finish” verouderde kanten is dit een echte sfeer vloer. De zuur- en krasbestendiheid hangt erg van de soort af.


Getrommelde leisteen, oppervlak gezoet en “soft finish”. Leisteen is een gelaagd sedimentair gesteente. Voor onder andere in de woonkamer en keuken wilde de Fam.


Veringa graag een mooie natuurstenen vloer en het liefst een verouderde tegel.

Na het zien van meerdere tegels heeft de Fam. Wij hebben deze vloer mogen leveren en hieronder kun je het resultaat. Deze tegels zijn een natuurproduct. Het is daarom aan te raden de tegel te behandelen met een impregnerende afwerklaag.


You must be logged in to post a comment. Adviesprijs vanaf €5per mNieuwsgierig naar uw korting? Omschrijving: AANBIEDING A - KWALITEIT NATUURSTEEN: vloer,.


De harappa stone is een unieke natuurstenen vloer die met onze unieke behandeling mooi tot zijn recht komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts