dinsdag 19 juli 2016

Noteborn kasten prijs

Van kledingkast, garderobekast, inloopkast en inbouwkast tot schuifdeurkast. Bekijk de mogelijkheden voor een inbouwkast op . Bij iedere kast vermelden wij de normale verkoopprijs en onze opruimingsprijs. Dit kost meestal dag en is bij de prijs inbegrepen. Welke stijl heeft jouw voorkeur?


Hoe ziet de indeling eruit?

Dat is de kracht van het merk: professioneel maatwerk tegen een betaalbare prijs. Garderobekasten op maat ! Bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Bekijk hieronder de mogelijkheden.


Wij geven u graag een persoonlijk advies, neem al vast tekening of maten mee. Middels ons geavanceerd computerprogramma visualiseren wij uw wensen en kunnen wij u een prijsindicatie geven. Ingoede staat verkerende noteborn inbouw kledingkast.


Kast is verdeeld in drie secties, elke sectie heeft twee planken, dus drie vakken. SEN (4) COR (3) STIR (4).

Noteborn Classic kast op maat. Een kast die uw ruimte groter doet lijken. Eindeloze mogelijkheden aan het hoofdeind. Maatwerkkast voor een scherpe prijs. Kledingkast op maat gemaakt.


Uw ideale kast op maat gebouw binnen tot weken! Prachtig vormgegeven, comfortabel in. Maak vrijblijvend een afspraak . De schuifdeuren Nano zijn bijzonder populair! Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.


Een goede nachtrust komt niet vanzelf. Je moet bij Nibema zijn als je wil genieten van maatkasten van topkwaliteit. Hierdoor kunnen we je reeds een richtprijs meegeven, zodat je een beeld van het kostenplaatje krijg én heb je een concreet idee hoe de ruimte er zal uitzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts