maandag 18 juli 2016

Huisman hydrocultuur huissen

Partner en leverancier voor project- en interieurbeplanters. Vrijblijvend advies bij u thuis of op kantoor hoort tot de mogelijkheden. Vertrouwde gezichten, nieuwe locatie.


Vrijdag van 09: - 17:uur. Zaterdag van 09:- 17:uur. Overige dagen op afspraak.

Shop - Huisman -showtuin06. Project beplanting hydrocultuur. Hier zijn ook groothandel Hydro Huisman en kwekerij Huisman gevestigd. Openingstijden voor particulieren. Shop- Huisman -PFCThea, dochter . Veel groene (en ook bloeiende) planten op aarde zijn . Bloemen en planten - groothandel en export.


Het bedrijf heeft hectare aan kassen in Huissen.

Het ingewikkelde van dit praktijkexperi-. De hele glastuinbouw kijkt met spanning naar de ervaringen met de energieproducerende kas bij Hydro Huisman in Huissen. Nu de kinderziektes grotendeels achter de rug zijn, is het tijd voor de eerste voorzichtige resultaten. Eén conclusie is er al: minstens zo interessant als de. Bedrijven die u kunnen interesseren.


Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien. Bekijk de reviews en beoordelingen van Hydro Huisman in Huissen. Hier vind je het adres, telefoonnummer en meer over Hydro Huisman. Advies op maat, bij u thuis.


Welkom bij shop Huisman Hydroplanten voor woonkamer en kantoor uit. Rijd vanuit bemmel naar Huissen. In Huissen ga je bij het industrieterrein met aan je linkerhand Hydrocultuur Huisman de rotonde ¾ rond.


Je gaat de nieuwe weg op richting het kassengebied. Aan het eind van deze weg ga je linksaf, de Bergerdensestraat op. Je vindt ons direct aan je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts