woensdag 20 juli 2016

Houten planken amsterdam

Van stadsbomen die anders versnipperd worden of de stad uit verdwijnen. Zo voorkomen we de verspilling van goed hout dat een historie heeft. En creƫren we prachtige gebruiksartikelen met een verhaal. Koop of Verkoop amsterdam op Marktplaats.


De Amsterdamsche Fijnhouthandel is de gespecialiseerde houthandel van Amsterdam en levert meer dan 1soorten hardhout aan professional en particulier.

Stadshout Amsterdam geeft zo veel mogelijk Amsterdamse bomen een tweede duurzaam leven en voorkomt hiermee dat mooi hout in de versnipperaar belandt. PontMeyer vestigingen in Nederland. Voor uur bestel morgen bezorgd. Veilig betalen met iDEAL. Wij hebben winkels in Renkum, Amsterdam , Wolvega en Alblasserdam.


In onze winkels is zelfbediening: u mag zelf uw planken. In ons atelier in Amsterdam maken wij handgemaakte meubelen op maat: Tafels, kasten, wandplanken etc. Wij leveren ook maatwerk en verkopen hout en plaatmateriaal.

Dat kan gewoon van achter je computer, want wij hebben ook al ons hout voor je online staan. Dat is wel zo makkelijk om te kijken en te vergelijken. Zo kun je eenvoudig zien wat de uitstraling is van de verschillende houten planken. Een plaat van donker eiken geeft natuurlijk een heel ander resultaat dan een MDF- plaat of . Planken , triplex of spaanplaat nodig?


Voor eiken panelen ben je dus op het ideale adres. Amsterdam is zeer goed bereikbaar met de auto maar ook met het openbare vervoer. Dit gelt ook voor Terborg, de plaats waar de splinter gevestigd is. Voor bamboe panelen ben je dus op het ideale adres. De Splinter (goed bereikbaar vanaf Amsterdam ) is een groothandel en detailhandel in vurenhouten panelen, grenenhouten panelen, eikenhouten panelen, teakhouten panelen, mixwood en plywood.


Voor grenen panelen ben je dus op het ideale adres. Met een landelijk netwerk van vestigingen levert houthandel Jongeneel overal in Nederland snel de juiste materialen op de juiste plaats. Begonnen met een kleinere vestiging in Broek op Langedijk en na een aantal jaren verhuisd naar Amsterdam. Van hardhout tot vuren,grenen en toebehoren.


Met houten gevelbekleding of rabatdelen geeft u de gevel van uw huis of bijgebouw een andere uitstraling. Kijk wat GAMMA op dit gebied in huis heeft.

U heeft jarenlang plezier van een houten vloer, en dit is dan ook de reden dat veel mensen er voor kiezen. Houten vloeren Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts