maandag 25 juli 2016

Aluminium profielsysteem

Alle maten aluminium profielen en alle benodigde elementen voor al uw gewenste constructies. Zo veelzijdig als een blokkendoos. Het modulaire MB aluminium - profielsysteem vormt de basis voor op maat gemaakte toepassingen en inrichtingen in de bedrijfsmiddel- en machinebouw. Direct advies door onze specialisten.


Twee bezoekadressen met showrooms.

Bestel direct Op Techniek Specialist! Het systeem bestaat uit aluminium profielen, afdichtingen, scharnieren, hang- en sluitwerk, aluminium portaal, lineair geleidingen, aandrijvingen en besturingen. De profielen en accessoires zijn zo.


Aluminium profiel 20xmm met een sleuf van mm. Dit profile bevat sleuven met een diepte van mm. In de kern van het profile kan Mdraad getapt worden. Kern gat diameter is mm.

Kleur: grijs geanodiseerd (natuurlijke kleur aluminium). Klantenrecencies: Beoordeling schrijven. Op deze pagina vindt U ons assortiment aluminium profielen. Dit systeem profiel is wijd toe te passen voor diverse oplossingen waarbij er hoge eisen gesteld worden aan de constructie, en waarbij flexibiliteit belangrijk is. Veel elementen die dienen ter afwerking of versteviging van bouwklussen zijn afgewerkt met een aluminium profiel , simpelweg omdat dit materiaal kwalitatief goed blijft en lange tijd meegaat.


Wij leveren een uitgebreid pakket van aluminium profielsystemen en onderdelen, welke compatibel zijn met de belangrijkste merken. Klemprofiel √ Glasprofielen √ Afdekprofiel √ Kliklijsten √ Complete sets. Door de jarenlange ervaring met toepassingen hebben we een industrieel aluminium profielsysteem ontwikkeld dat haast . Ook maatwerk aluminium profielen! Staat het door uw gewenste profiel of specifieke maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op.


Ons assortiment is veel breder dan wij op de site kunnen tonen. Tevens kunnen wij alle bovenstaande profielen ook leveren in blank geanodiseerd aluminium of gepoedercoat in elke RAL-kleur. Minimale afname is dan wel . Deze jarenlange ervaring met het Maytec systeem maakt het mogelijk om verschillende oplossingen tegen elkaar af te wegen om zo tot een . Het Maytec profielsysteem is ontwikkeld voor de machinebouw, en van daaruit steeds verder ontwikkeld.

Geen wonder dus dat het profielsysteem alom toegepast wordt in de machinebouw. Voor het maken van een overkapping, carport, afdak of een geïsoleerde serre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts