dinsdag 26 juli 2016

Arpa volkern

Leeuwerik heeft een groot aanbod van volkern platen. Arpa ATHLON is een collectie decoratief volkern HPL. Het decoratief plaatmateriaal is geschikt is voor uiteenlopende interieurtoepassingen.


ATHLON BY ARPA de nieuwe HPL volkern plaat voor interieur design. Arpa verzet opnieuw de bakens met een spectaculaire nieuwe FENIX nanotech lijn, waarbij het onmogelijke nu mogelijk wordt gemaakt. Arpa is erin geslaagd de voor leisteen kenmerkende eigenschappen te vertalen in HPL.

Dit zowel voor binnengebruik als buitengebruik. Arpa Athlon volkern snel leveringsprogramma. Indien u interesse hebt in HPL- of volkernplaten, neemt u best contact met ons op of komt u eens langs, zodat wij samen tot de beste oplossing kunnen komen. Wij bieden volkern aan van Trespa , Arpa Industriale, Fundermax en Oberflex. De merken Fundermax, Arpa en Oberflex, die wij reeds jarenlang exclusief verdelen, zijn wereldbekende spelers waar kwaliteit en continue innovatie als kernwaarden . Heeft een garantie van jaar.


In een groot aantal kleuren en dessins. Klik hier voor de collectie. HuyKern, Ki-Kern, Trespa, Abet MEG, Abet PRAL, Arpa Compact Building Grade en Arpa Naturalia.

Informeer bij de binnendienst naar de mogelijkheden. HPL is een thermohardende kunststof, vaak beter bekend onder de HPL Compact van Arpa. De onder hoge druk geperste plaat bestaat uit een kern van, met fenolhars doordrenkt, papier en aan de buitenzijde een met melaminehars doordrenkt decorpapier.


Voorbeelden vantoepassingen. Houtmerk levert maatwerk fronten en werkbladen van Fenix, voorzien van uitsparingen en afwerkingen naar wens. Fenix kan worden verlijmd op berken multiplex, of is gelamineerd op een witte of zwarte volkern plaat. Een prachtig contrast met massief hout, beton, glas of staal.


Het zeer gesloten oppervlak, dat lijkt op . Bekledings- en afwerkingspanelen. Het geïntegreerde decoratieve oppervlak is ontworpen voor intensief gebruik: het is stoot-, . Koop of Verkoop arpa op Marktplaats. Arpa volkern buitenkwalieit Uitvoering : Arpa 2-zijdig wit Andrere kleuren op aanvraag.


Volkern Kunststof ARPA 244x20cm dik 6mm Wit, ST, € 225.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts