woensdag 27 juli 2016

Rolgordijn voor schuifpui

Een schuifpui zorgt ervoor dat u veel licht binnen krijgt. Op deze pagina staat een overzicht van raambekleding die geschikt is voor een schuifpui. Rolgordijnen kunnen geleverd worden met een transparante, lichtdoorlatende, verduisterende of een screen stof.


Ook duo rolgordijnen kunnen toegepast worden voor een schuifpui. Rolgordijnen en duo rolgordijnen kunnen eenvoudig opgetrokken worden, zo speel je met de lichtinval en kan er gebruik gemaakt worden .

Er worden met regelmaat houten jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen besteld voor de schuifpui. Je kunt er bij deze typen raamdecoratie voor kiezen om de raamdecoratie in meerdere banen naast elkaar te hangen over de breedte van de schuifpui. Je hoeft dan alleen de raamdecoratie op te trekken . We blijven innoveren bij 123jaloezie.


Een absolute topper deze extra brede jaloezieën met een lamelbreedte van 65mm! Deze jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Bamboe en zijn een verrijking voor ieder interieur. De dunne lamellen geven een rustige en elegante uitstraling aan uw interieur.


Ook voor topkwaliteit rolgordijnen kunt u bij ons terecht!

Geen bouwmarkt- kwaliteit maar echt maatwerk tot op de millimeter. De aangeboden stoffen zijn kleurvast en van prachtige kwaliteit. De SUPERB lijn bevat stoffen die niet verduisterend zijn, bent u hier wel naar op zoek dan kunt u kiezen voor onze BLACKOUT lijn. Onze paneelgordijnen zijn ook zeer geschikt als raambekleding voor grote ramen en schuifpuien en zijn leverbaar tot een breedte van maar liefst meter.


Het XL rolgordijn biedt de oplossing want ze gaan tot een maximale breedte van meter. Met name bij brede of hoge ramen komt er heel wat warmte uw woning of kantoor binnen. Paneelgordijnen zijn -zoals de naam al doet vermoeden- panelen gordijnstof aan een rails, die naar wens . Raamdecoratie voor de schuifpui. Of jouw huis nu aan het water staat of dat je uitkijkt op de tuin, met een schuifpui heb je vrij zicht op buiten.


Maar dat mooie uitzicht wil je natuurlijk niet laten bederven door gordijnen die in de weg . Wil je een grote schuifpui of openslaande deuren bekleden? Deze Rolgordijnen zijn verkrijgbaar tot een breedte van meter en een hoogte van meter met een maximaal oppervlak van 12m 2. Er is tevens een dakraamuitvoering . Lees verder… Nu tijdelijk. Velux dakraam in diverse kleuren en dessins, verduisterend en semi-transparant. Bekijk verticale lamellen.


Uitermate geschikt voor grote ramen en schuifpuien.

Gordijnen zijn een mooie keuze voor openslaande deuren. Wil je je gordijnen niet steeds opzij hoeven schuiven? Dan kun je ook kiezen voor raamdecoratie zoals jaloezieën, rolgordijnen of shutters.


Het meest praktische is om deze “in de dag” op het kozijn te monteren. Voor elke deur biedt Bruynzeel een hor die aansluit op de situatie. Een kunststof schuifpui van SKD geeft uw woning een ruimtelijk effect, een zee van toetredend daglicht en een optimaal contact met de tuin. Schuifpui Je kunt kiezen voor . Zou je niet gewoon een rolgordijn boven de schuifpui kunnen hangen? Desnoods (dan heb je wel een naa maar kan je de ene open en de ander ( een klein beetje) dicht doen.


Snelle levertij rolgordijn exact voor u op maat gemaakt. Met raamdecoratie bepaalt u zelf uw privacy en creërt u een eigen sfeer - ZSM Zonwering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts