dinsdag 26 juli 2016

Schrumpf dilatatieprofiel

De keuze van een juist dilatatieprofiel is dan ook van doorslag- gevend belang voor de beoogde functionaliteit. Het is noodzakelijk dat de plannende en voorschrijvende instanties het belang van het kiezen van de juiste dilatatieprofielen inzien, en de uitvoerende instanties deze aanbeveling overnemen. Schrumpf dilatatieprofiel in wand. In vloeren met intensief . Bij het ontwerpen van kelders onder de grondwaterspiegel is het altijd de vraag hoe moet worden omgegaan met waterdichtheid.


Deze waterdicht- heid kan door het ontstaan van water- voerende scheuren sterk worden ondermijnd. Voor het ontstaan van die scheuren zijn verschillende oorzaken. Ook de oplossingen zijn.


Migutan waterdichte dilatatieprofielen. Info over dilatatieprofiel. Resultaten van zoekmachines! Seismisch macrodilatatieprofiel met pan voor vloeren: MegAtec 600: Dilatatieprofiel met centraal belastbare plaat voor daken en gevels.


In stukken van meter. KUNSTSTOF STORTVOEGENBAND. Hierbij moet de afdichting van deze aansluiting ook flexibel blijven om te . Plaka biedt voor elke voegovergang het juiste dilatatieprofiel. Duurzame oplossingen altijd inclusief bouwtechnische advies en begeleiding bij de verwerking uw dilatatieprofiel. Atec profile systems expert in dilatatieprofielen voor vloeren wanden en plafonds zowel binnen als buiten micratec megatec maxatec flexatec.


Index folotec Techniek krimpvoegen Micratec schluter Maxatec nitriflex Megatec dilateren Flexatec afbouwprofiel Contact mavopreen Alle informatie voor het . Type: KAB-1met stalen stelbeugel. Tricomer D-400-TS rondom. Een dilatatieprofiel met Titan deuvels zorgt ervoor dat er geen grondwater door de knip tussen buiten en binnen aan de zuidzijde naar binnen kan komen.


Toebehoren: - hoekbeschermingsprofiel. Atec Profile Systems: expert in dilatatieprofielen voor vloeren, wanden en plafonds, zowel binnen als buiten: Micratec, Megatec, Maxatec, Flexatec.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts