vrijdag 15 juli 2016

Grote balken

Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen beschikt over een grote voorraad oud eiken met diverse uitstralingen, maten en lange lengtes tot 12m. Prijzen (excl. btw) Vanaf € 75- per m³ Vanaf € 4- per m². U kunt daarom uw bestelde vuren balken en vuren SLS direct bij ons ophalen of laten bezorgen. Bij ons krijgt u uw lange balken tegen een scherp tarief doordat wij direct inkopen bij de producent.


Ook heeft u de mogelijkheid om balken van . Houthandel van Dal verwerkt dagelijks grote hoeveelheden stammen tot planken en balken.

Hierbij zijn Douglas hout en Eiken hout de meest voorkomende in onze eigen zagerij. De afmetingen en aantallen maken we speciaal voor u. Van standaard maten zoals 1x 1mm of 2x 2mm tot een balk van 3x 500 . Douglas Balken kunnen worden aangeboden in zeer zware afmetingen. Zo zijn balken mogelijk van 350x350mm tot wel 12mlengte.


Ook deze zware afmetingen Douglas balken zijn zeer stabiel wat betreft vervorming en werking. Op deze pagina vindt u de goedkoopste douglas balken die er zijn in Nederland. Zelfs goedkoper dan bij de bouwmarkt en de groothandel!


Groothandelsprijzen voor particulieren, daar zijn we sterk in!

Wegens grote renovatiewerken zullen wij deze eiken balken verkopen die dienen als bovenkant van een schouw. Deze kunnen natuurlijk ook dienen … € 1000. We hebben een grote voorraad balken in diverse afmetingen in zowel Eiken als Douglas.


Mochten we de door u gewenste maat niet op voorraad hebben dan is het altijd mogelijk deze op maat te . Voor de meeste toepassingen is dit voldoende. Eiken en douglas balken in grote kopmaten en lange lengtes. Mocht u grotere kopmaten of langere lengtes nodig hebben, neem dan . Onze voorraad behoort tot een van de groo… T. Stalen balken in talloze uitvoeringen, elk met specifieke toepassingen en voordelen.


Swanenberg IJzer Groep levert vanuit grote voorraden alle varianten breedflens H- balken , IPE-staalbalken, kokerprofielen en massieve assen voor de meest uiteenlopende constructiedoeleinden. Bekijk onze grote voorraad hardhouten planken en balken. Goedkoop hardhout koop je bij Voordeel Hout.


Bestel nu eenvoudig online. Eén van de grote voordelen is dat het hout niet leeft. Een LVL- balk is heel sterk, hard en vormvast. Het zorgt ervoor dat een houtskeletbouw geen millimeter beweegt. Het gebruik van gelamelleerd hout is geen nieuwe techniek, maar Dewaele innoveert door de LVL- balken te gebruiken in het hele houtskelet: tussenvloeren, . Andere dezer vlotten worden gemaakt om goederen te voeren: de bodem van dezelve bestaat uit twintig of dertig grote balken , .

Uitstekende staat voor hergebruik, bevat met name in uiteinden enkele spijkers. Grote partijen leverbaar, continue aanvoer en beschikbaarheid. Een zeer robuuste en stoere stoel gemaakt van oude balken.


Balk kende vanouds diverse geloofsgemeenschappen. Eén daarvan was de gemeente der Mennonieten in Balk die zeer streng in de leer was. In het midden van de 19e eeuw is een grote groep naar Amerika uitgeweken om zich daar in de omgeving van Goshen in de staat Indiana te vestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts