donderdag 28 juli 2016

Hubo bouwmarkt

Landelijke keten van doe-het-zelfzaken. Op de site vindt u een overzicht van de 2vestigingen, aanbiedingen en doe-het-zelftips. Wist je dat we ook gespecialiseerd zijn in keukens en inbouwapparatuur?


De ruim 1Nederlandse filialen zijn eigendom van verschillende franchise-ondernemers verenigd in DGN retail B. Het hoofdkantoor van DGN retail is gevestigd in Hoevelaken.

Op onze winkelzoeker pagina vind je er direct één in jouw buurt. Bekijk onze promoties en bestel ook online! Op zoek naar bouwmateriaal? Vacatures in deze winkel. Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar voor deze winkel.


Gebruik mijn huidige locatie. Maak dit mijn favoriete winkel. Blijf op de hoogte met Tiendeo!

Meer Bouwmarkten in de buurt. Probeer dan één van de andere Bouwmarkten in de buurt. Warmteservice Industriestraat 9. BouwCenter Slachthuiskade 30. Dit doen wij voor u zowel binnen als buiten.


Wij kunnen u een compleet inrichtingsadvies geven en tevens voor de uitvoering zorgen. Hubo winkels in de buurt. In Woudenberg is een bouwmarkt van Multimate omgebouwd naar de nieuwe formule. Al in april gaat de nieuwe zaak open, die ook weer een perfecte aanvulling is op hun andere (installatie)bedrijf: Intechneau. Eigenaar: Dirk-Jan en Antje Pothoven.


In onze winkel krijg je service, specialiteiten, . De meest volledige site met ruim 66. Wij als hubo zijn een erkend Politie Keurmerk Bedrijf. Politie Keurmerk Veilig Wonen) Uw woning kan door ons volledig worden beveiligd volgens de richtlijnen van de PKVW.


Na jaar kunnen dorpsbewoners niet meer terecht voor hun op maat gezaagde planken bij de familie van Erp. En ook niet voor alle andere doe-het-zelfartikelen en huishoudartikelen die onder de vlag .

Dit was echter een Fixet bouwmarkt en. De winkel aan de Coornhertstraat is al jaren een begrip in Papendrecht. Door het aanbieden van een zo breed mogelijk assortiment, goede service en vakmanschap proberen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Behalve een ruime sortering voorraad . Welkom op de website van HUBO Bergeijk. Achter onze winkel bevindt zich een grote werkplaats met diverse machines waarmee we interieurs op maat verzorgen.


Ook ZZP-ers zijn bij ons van harte welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts