donderdag 21 juli 2016

Stalen trappen prijzen

Metalen trappen kan je maken in inox, metaal en gegalvaniseerd staal. Prijs advies, belangrijke eigenschappen en prijzen van een trap op maat vind je hier. Een trap in staal oogt heel modern en kan grote overbruggingen aan met minimale dikten.


Voorbeelden, prijzen en inspiratie van stalen trappen vind je hier. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.

Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Een mooi voorbeeld is de afwerking van een stalen trap. Het warmgewalst basistaal heeft een walshuid waaronder vaak een onregelmatig oppervlak schuil gaat.


Wij kiezen voor een duurdere basiskwaliteit en laten dit basismateriaal machinaal stralen waardoor de walshuid verdwijnt. Alle trappen zijn voorzien van een CE keurmerk en hebben jaar garantie. De bouwpakkettrappen worden franco geleverd in heel Nederland en België m. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

De levertijd van de meeste bouwpakkettrappen bedraagt circa 2-werkweken. Het juiste adres voor al u stalen trappen. Stalen trap meter nor225. Fabrikant metalen trappen uit Ranst (Antwerpen) maakt alle mogelijke trappen voor binnen en buiten.


Bij de bouw kan staal , inox (RVS - roestvrij staal ) en aluminium naar hartenlust gecombineerd worden. We hebben een ruim assortiment houten trappen, stalen trappen maar ook wenteltrappen. Uiteraard kunt u ook combineren: een stalen trap met houten treden bijvoorbeeld. De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen.


Trappen in metaal aan zeer scherpe prijzen , je maakt een schets met de afmetingen waar de trap moet geplaatst worden en maken wij vrijblijven… € 1. De laagste prijs zou niet het enige argument moeten zijn om voor een ander bedrijf te . Maak een statement met een metalen trap. Met een metalen trap creëer je een industriële look die in elk eigentijds interieur past. Onze metalen trappen , zoals de thin steel-collectie, zijn uitgevoerd met brut stalen treden en zijn kleurvast.


Combineer met indirecte verlichting en maak van jouw metalen trap een extra . Door de simpelheid en de lichte constructie zorgen stalen trappen dat de ruimte een rustige uitstraling krijgt, want Less is More! Vandaar dat de prijs meestal ook iets hoger is dan bij een andere metalen trap.

Specialist op het gebied van stalen trappen , balustraden en exclusieve interieur metalen. Van een eenvoudige stalen trap tot een exclusieve rvs trap gecombineerd met glas, hout of natuursteen. Snep in Eindhoven is uw betrouwbare trappen leverancier. Moderne metalen trappen op maat van Genico.


Brut staal garandeert een degelijke, kleurvast en onderhoudsvriendelijke afwerking van uw design trap. Een metalen of stalen trap is geschikt voor elk interieur. Klassiek, tijdloos of modern? De mogelijkheden zijn eindeloos.


Er bestaan verschillende metaalsoorten. Denk maar aan inox, staal, aluminium of gegalvaniseerd ijzer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts