donderdag 14 juli 2016

Gehard glas

Gehard glas biedt extra veiligheid. Bestel als particulier nu gemakkelijk online met snelle levering rechtstreeks vanaf de fabriek bij de Glaskoning. Normaal gesproken is het vijf keer sterker dan gewoon glas.


Wanneer dit glas breekt, valt het in . Glasdiscount werkt dit glas af door het rondom poli te slijpen.

Desgewenst in gehard figuurglas. Voor tafelsbladen, deuren of douchewanden zelfs verplicht. Bekijk de scherpe prijzen van JLM Glas. Gratis bezorging op locatie! Wil je gehard glas bestellen?


Dat kan voordelig en online bij Glaswebwinkel. ISOLATIEGLAS, MEUBELGLAS, DAKBEGLAZING.

Ook voor particulieren hanteren wij groothandelprijzen. Kijk hier voor ons assortiment. Koop of Verkoop gehard glas op Marktplaats. Het is dan ook speciaal ontwikkeld om breken tegen te gaan. Dit glas wordt extra hard gemaakt door extreme verhitting en direct vervolgd door snelle afkoeling.


Hierdoor ontstaat er een trekspanning die zorgt voor de hardheid. Het is ongeveer vijf sterker dan gewoon glas en ook nog eens bestand tegen grotere temperatuurverschillen. Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan.


Daarom is gehard glas ideaal voor plaatsen waar veiligheid vereist is. Het glas wordt verhit tot meer dan 600°C en vervolgens bij een zorgvuldig gecontroleerde snelheid afgekoeld. Door het snelle afkoelen krimpt het oppervlak wordt het sneller hard dan de kern.


De keuze van het veiligheidsglas hangt af van het gevaar dan men wil voorkomen. De veiligheidsaspecten van het schrijnwerk . Het is eveneens mogelijk glas chemisch te harden (niet van toepassing voor gebouwen). Chemisch gehard glas breekt op dezelfde .

Daarom valt het onder letselveilig glas, wat verplicht is voor o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts