vrijdag 16 oktober 2015

Steiger kosten

GTA steigerbouw en verhuur, dé oplossing voor onderhoud- en renovatiewerkzaamheden op hoogte. Veiligheid en vakmanschap staan voorop! Bij Steiger verhuur utrecht huurt u een veilige, goedgekeurde steiger tegen het goedkoopst mogelijke tarief.


Huur een aluminium rolsteiger voor al uw werkzaamheden. Snel en eenvoudig op te bouwen en in meerdere maten te verkrijgen.

Geschikt voor binnen en buiten. Layher allround type steigers. Onze prijzen voor gevelsteigers zijn per m gerekend aan muur oppervlakte die in de steigers gezet wordt incl de hoeken en andere overbruggingen. Krijg direct geheel vrijblijvend een kostenindicatie voor het huren van uw gevelsteiger met onze online calculator.


De bestelling geeft een indicatie van de kosten , maar is nog exclusief eventuele transportkosten. Prijs op aanvraag, zie details. Aluminium loopbruggen Lengte 3. De bestelling voor huren geeft een indicatie van de kosten , maar is nog exclusief eventuele transportkosten, schade en afkoop of WaM kosten.

Afhalen (in en uitlaadkosten) € 25. Montage en Demontage Montage (€ per meter werkhoogte) Demontage (€ per meter werkhoogte) Verzekering ( van de huurprijs). Deze gevelsteiger wordt voorzien van een interne trapopgang en schopranden.


Natuurlijk kan de gevelsteiger uitgerust worden met winddicht () steigergaas en eventueel een regenkap. Rolsteiger of steiger huren? Bij K-Rental hanteren wij de laagste verhuurprijzen en goedkoopste bezorgtarieven inclusief opbouwinstructies. Koop of Verkoop te huur op Marktplaats.


De schroef beveiliging kosten € 1per stuk de inzet beveiling kosten € per stuk. Van der Vleuten Bouwmaterialen. ABC Steigers voor rolsteigers, renovatiesteigers, steigerbuis, steigerplanken, verhuur, montage, verkoop. Wilt u zelf een houten aanlegsteiger bij het water bouwen of een vlonderterras maken die over het water steekt?


Lees dan ons stappenplan houten vlonder steigers bouwen met handige zelfbouw tips en benodigde materialen voor watervlonders van hardhout of Geïmpregneerd hout. Het opbouwen en afbouwen van een steiger wordt alleen in overleg met het filiaal gedaan. Dit zit niet bij de huur inbegrepen. Wanneer u contact opneemt met één van onze filialen kunnen zij u de prijs doorgeven.


Alle Veelgestelde vragen. PER WEEK1-weken PER WEEKna 4 .

ROTHPLETZ, voornamelijk echter uit verscheidene door Dr. STEIGER , op grond der ten processe voorliggende akten, alleenlijk met betrekking tot die kosten kan worden. Algemene Steiger Verhuur specialiseert zich in het leveren en opstellen van relatief kleine steigers.


Dit stelt ons in staat om de vaste kosten laag te houden en dus ook een betere prijs te kunnen bieden aan onze klanten. Dit alles zonder te moeten inboeten op onze service. Daar uw en onze veiligheid. Vind hier de huurprijs per stuk: vaste steigers , rolsteigers.


Dit kunt u altijd opvragen. Zodat u precies de juiste prijs ontvangt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts