maandag 19 oktober 2015

Tegel groothandel belgie

Bij Impermo vindt u het grootste aanbod tegels van de Benelux. Ook voor natuursteen, parket of laminaat kan u bij ons terecht. Elke dag blij met je keuze.


Van kantoor, toonzaal en winkelgalerij tot ziekenhuis, rusthuis, zwembad en luchthaven, wij bieden u steeds de geschikte tegel. TEGELOUTLET staat garant voor een constante evolutie en vernieuwing. Kom onze toonzaal bezoeken!

Altijd op zoek naar vernieuwing. De mix van jarenlange expertise met een vernieuwend aanbod van materialen en trends. Tegelgroothandel Cedexsa. De ruimste keuze aan tegels , badkamertegels, natuursteen en houten vloeren vind je in onze showroom van meer dan 1. Eigen professionele plaatsing. Op zoek naar keramische tegels , laminaat of terrastegels?


Bij Intercarro ben je aan het juiste adres voor alle soorten tegels voor binnen en buiten! Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal.

Uw stalenbeheer, offertes en bestellingen worden stipt en. We importeren voor u meer dan merken, van over de hele wereld. Een volwaardige tegelgroothandel met meer dan miljoen meter aan tegels op voorraad. Haalbaar door een gezamenlijke inkoop in heel Europa.


Hierdoor hebben wij geen restanten maar wel dezelfde prijzen. Cementtegels in meer dan 1. Kom ze bewonderen in onze showroom of bel ons op voor uw plan op maat. Wij verwelkomen u van harte in onze hagelnieuwe toonzaal. U vindt er steeds de allerlaatste nieuwigheden en trends uit tegelland. Van Houtven is immers reeds vele jaren tóp in België , inzake import en distributie van keramische vloer- en wandtegels van de meest hoogwaardige kwaliteit.


Wij herbergen dan ook alle grote . U vindt hier het compleetste assortiment Mosa tegels voor de beste prijs! Wandtegels, vloertegels, mozaiek, anti-slip tegels en accessoires. Door een structurele groei, continue ontwikkelingen binnen het productassortiment met het oog op een optimale prijs - kwaliteit verhouding en een heldere online visie is Jabostone inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende tegel groothandel actief in Nederland en Belgie. Wij bieden een gerichte selectie tegels van . De overdracht belooft een sterkere marktpositie en schaalvergroting voor zowel Beltrami en . Artstone is fabrikant en rechtstreeks importeur van tegels , klinkers en natuursteen in alle soorten en formaten.


Ruime keuze natuursteen, keramische tegels of beton.

Uit voorraad leverbaar aan de scherpste prijzen! Bij Artstone vindt u de vloer van uw dromen! Zelfs uit België en Duitsland krijgen wij regelmatig klanten die bij ons nog voordeliger tegels kopen als in eigen land.


Naast de tegeloutlet hebben wij . Veronove tegels is de tegelspecialist binnen België en daarbuiten. Niet enkel keramische muurtegels en vloertegels, maar ook natuursteen, maatwerk, trappen en zwembaden zijn onze specialiteit. Hoogwaardige productkwaliteit, duurzaam design en sublieme service vormen de elementaire merkwaarden. Via een uitgebreid netwerk van groothandels en dealers vinden Sphinx . Wand- en vloertegels, volledige badkamerrenovaties of parket en laminaat, Van Calster is uw partner voor uw nieuwe interieur!


En steeds aan de laagste prijs, kom langs en vergelijk. PORCELANOSA Grupo is vandaag de dag een begrip op de Spaanse en de internationale markt, en de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts