vrijdag 23 oktober 2015

Sikkens cetol novatech

Twee-lagen- systeem met hoge duurzaamheid. Gebaseerd op een nieuwe generatie van alkydbindmiddelen. Zeer goed bestand tegen UV-straling.


Transparante, zijdeglanzende, high solid houtafwerking voor buiten. Het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies, zoals o. Door zijn eigenschappen is Cetol Novatech bijzonder geschikt voor toepassing op naaldhout.

Door zijn transparantie, in hoge mate, blijft de houtstructuur uitstekend zichtbaar. Sikkens Cetol Novatech accentueert de houtstructuur en heeft een goed indingend vermogen. Zelfs in kleuren van andere merken.


Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel geleverd. Om niet maatvast hout te beschermen is het van belang dat dit met de juiste producten wordt behandeld. GOED BUITENDUURZAME ZIJDEGLANZENDE TRANSPARANTE GEKLEURDE. Belangrijkste eigenschappen.


Voor 23:uur bestel morgen in huis.

Deze beits van Sikkens geeft een zijdeglans. De verf is transparant en is geschikt voor hout dat zich buiten bevindt. De beits kan gebruikt worden voor naaldhou.


Sikkens cetol novatech heeft een goede impregnerende werking en is ook id. Gemakkelijk te verwerken. In hoge mate transparant, . Geeignet auch als Zwischen- und. Sikkens professionele verf staat bekend om de lange duurzaamhei het rendement en goede glansbehoud. Schlussbeschichtung auf maßhaltigen Bauteilen im Außenbereich.


De Sikkens verf kleuren zijn in veel verschillende verfproducten te mengen. The high solids content leads to reduced costs with no compromise on durability. One Pot, Two Coat System.


Durable with Easy Maintenance. Colour Options Available. Novatech wordt gebruikt voor het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies, zoals o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts