maandag 26 oktober 2015

Velux dakraam korting

Uw dakraam vervangen is nu extra voordelig. Je maakt ook nog eens kans om de kosten van je verbouwing terug te winnen (tot een max. van € 10-). Aarzel niet langer, vertel ons wat je van plan bent en doe mee! Bedenk wel dat de laagste prijs niet de beste deal hoeft te zijn.


Samenwerking tussen Goedkoopstedakramen.

Profiteer van KORTINGEN bij Dak Plus! Alleen met GAMMA Voordeelpas. Koop nu en ontvang ze snel. Check nu alles voor je dakraam. Nu vanaf 39- Nergens vindt u een betere aanbieding!


Vooral in ruimtes met schuine wanden zijn dakramen de ideale oplossing voor het binnenhalen van meer zonlicht en het creëren van een groter ruimtegevoel. Frisse lucht, zonder insecten? De zijgeleiding en rubberen afdichtstrips houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming.

VELUX Dakraamrolgordijn DML . Kiest u voor een upgrade, dan biedt uw nieuwe dakraam veel meer mogelijkheden dan u gewend was. Bijvoorbeeld onderhoudsvrije afwerking, elektrische bediening en automatisch ventileren. Het dakraam is elektrisch te bedienen (netstroom) en heeft een geruisloze en geïntegreerde motor. Wit afgelakt of kunststof, veiligheidsglas of energiebesparende beglazing, handbediend of op afstand bediend: jij hebt de keuze. Specificaties: Zelfregelend - Klasse P- Conform EPB voor . Scherpe montagerichtprijzen.


Op de website staat wel een prijslijst maar hier heb je als consument niet zoveel aan. Het zijn bruto prijzen, waar op altijd korting is. Hierbij wil ik een klacht melden over Gamma : Dinsdag de folder gekregen, direct naar de Gamma toe.


Alles al uitverkocht, kanniet meer besteld worden. In Roermond liggen ze nog. Ontdek ons assortiment Dakraam rolgordijnen.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! U wilt uw oude dakvenster vervangen? Of uw zolder in een woonruimte omtoveren?

Of zelfs een nieuw huis bouwen? Van standaard dakramen tot op-maat combinaties, vind de oplossing voor uw behoefte. Soms zijn uw oude spullen aan vervanging toe. En zo is het ook met uw oude dakraam. Vervang het nu en profiteer van een korting tot wel € 7- per dakraam.


De korting geldt ook voor een nieuw dakraam. Dubbel, regengeluiddempend of superisolerend glas? Kies beglazing die aansluit bij het isolatieniveau van je woning. Is je dakraam moeilijk bereikbaar?


Dan is elektrische bediening een aanrader. Is het dak geïsoleerd of niet? Velux dakramen vervangingsactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts