donderdag 22 oktober 2015

Triple glas u waarde

De beste soorten drievoudig glas hebben een U - waarde. Wist u dat van enkel glas naar dubbel glas u al een besparing kan opleveren van euro per maand! De U - waarde van glas is de mate waarin glas energie doorlaat.


Hoe hoger de U - waarde , hoe lager de isolatiewaarde van glas. Driedubbel glas van hoge kwaliteit komt op dit .

Dubbele beglazing met een transparante, warmte reflecterende metaalcoating op de binnenkant van het raam, noemen we hoogrendementsglas. Hoogrendementsglas met lucht, 1. Drievoudig glas met gas, 0. Als je je huis perfect wil isoleren, moet je extra aandacht besteden aan je ramen. Vandaag is dubbel glas de norm. Maar wie echt slim en energiezuinig is, gaat een stap verder. U waarde ( glas ) en R-waarde (isolatie).


Beide hebben betrekking op de energiezuinigheid van gebouwen.

We zet- ten ze voor u op een rij. Isolide en Trisolide Superplus. Scheuten Glas brengt diverse producten op de markt, zowel in uitvoeringen van dubbel- als triple glas. Pladeko Ramen en Deuren levert en installeert driedubbel glas U-waarde naar wens met gasvulling of krypton vulling die zorg draagt voor de gewenste Ug- waarde. U stookt als het ware voor de buitenlucht wanneer u enkel glas heeft waardoor er van comfort geen sprake is.


Die U - waarde staat voor de isolatiewaarde . Je kunt geen zichzelf respecterend nieuwbouwproject tegenkomen, dat. De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in een U - waarde : hoe lager de U - waarde , hoe beter het glas isoleert. Isolatiewaarde van dubbelglas. Door het toepassen van een coating of een Sun. Alle bovenstaande uitgangspunten zijn te beïnvloeden waardoor de gecombineerde U - waarde van het totale kozijn incl.


Monumentenglas kan U - waarden halen vergelijkbaar met die van hoog-rendements vacuümglas of hoog-rendements isolerend dubbel glas. De voordelen van driedubbel glas. U - waarde en de binnentemperatuur aan het glas bij een buitentemperatuur van -°C en een binnentemperatuur van °C: . Hoe lager het getal hoe beter het glas isoleert.


Triple driedubbel isolatieglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts