woensdag 21 oktober 2015

Keramische vloertegels

Zowel in onderhoud als stijl kan je alle kanten uit. Wat kost nou precies de aanschaf van een keramische vloer ? Nibo Stone zet de factoren zoals de prijs van de tegels, het arbeidsloon en de materiaalkosten uiteen. De vraag die je jezelf moet stellen… Als jij denkt aan de perfecte vloer.


Hoe ziet deze vloer er dan uit?

En hoeveel onderhoud vraagt deze vloer ? Welke kleurtinten passen het beste bij het betreffende interieur? Misschien een tegel met een natuursteenlook? Veel vragen die vaak niet gesteld. De ideale oplossing voor elke ruimte!


Zeer sterk materiaal in vele kleuren en afmetingen en niet onbelangrijk: heel gemakkelijk in onderhoud. Als u de ruimte groter wil doen lijken neemt u best ook een grote tegel.

Hoe meer voegen, hoe drukker de ruimte kan tonen. Qua kleur neemt u best lichtere tinten als u de ruimte . Zoals alle keramische materialen zijn alle goede keramische vloertegels har sterk, hygiënisch, makkelijk schoon te maken, niet ontvlambaar en vuurbestendig. Uiteraard kunnen er verschillen in eigenschappen zijn tussen de diverse types keramische vloertegels. De veelzijdigheid aan kleur, afwerking en formaat kenmerkt het assortiment keramische vloertegels van KROON Vloeren in Steen.


Wij bieden een uitgebreid gamma keramische vloeren en wandtegels voor binnen én buiten! Tegels van beste kwaliteit. Met een ruim assortiment van meer dan 2. U kunt een groot gedeelte van onze collectie ook online bekijken, maar er gaat natuurlijk niets boven een bezoek aan één van onze showrooms! In dit artikel bespreken we alle soorten keramische tegels met hun voor- en nadelen op gebied van onderhou duurzaamhei vormen en afmetingen. Lingen Keramiek (nabij Rotterdam en in Leiden) heeft maar liefst 2. Ceramiche Refin produceert tegels, gres porcellanato, keramisch tegels voor vloeren en wanden, voor binnen en buiten, badkamers en keukens.


De PORCELANOSA-groep is een leider in het fabriceren van keramische vloertegels , vanwege zowel de geavanceerde productietechnieken als de kwaliteit en veelzijdigheid van zijn ontwerpen. Voor elke stijl is er een keramische vloer te vinden. Jaarlijks gaan we naar de Cersaie in Bologna, de allergrootste internationale tegelbeurs in Italië, waar de nieuwste trends en ontwikkelingen op tegelgebied te bewonderen zijn.

Al naar gelang de toepassing wordt gesproken over een wand- of vloertegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts