woensdag 21 oktober 2015

Bouwmarkt multimate

Landelijke keten van doe-het-zelfzaken. Op de site vindt u een overzicht van de 2vestigingen, aanbiedingen en doe-het-zelftips. In ons uitgebreide assortiment grijp je zelden mis. Waar kunnen we je mee helpen?


De bouwmarkten zijn eigendom van verschillende franchise-ondernemers. Het hoofdkantoor van de franchise-organisatie, Doe-het- zelf-groep Nederland (DGN retail), staat in Hoevelaken en is onderdeel van Euretco .

Multimate winkels in de buurt. Er kan daarom geen informatie worden aangevraagd bij deze formule. Vandaar zijn de gegevens ook niet opgenomen in de fysieke editie van de franchisegids. Het personeel staat altijd klaar met deskundig advies en zorgt ervoor dat de klus ook daadwerkelijk geklaard wordt.


Zelf klussen, samen klussen of laten klussen? Onze vakspecialisten zijn u graag van dienst! De kracht van onze bouwmarkt is gelegen in het zelfstandig ondernemersschap.


Ontvang de nieuwste folder van.

Ik wil ook folders ontvangen van de Bouwmarkt en Tuin categorie. Bekijk onze Privacybeleid . Met een leuke demonstratiedag en aanbiedingen kunnen klanten meegenieten . U kunt er onder meer klusapparaten, kabels en tuin- en badkamerbenodigdheden vinden. Bij de vestiging die zit aan de Sondernweg aan de rand van Aalten werken elf mensen.


Een huis op ware grootte, . Nooit meer gemiste pakketjes. Je haalt je pakketje op wanneer het jou uitkomt. Tot afgelopen zaterdag vond er opheffingsuitverkoop plaats. In de komende weken worden de overgebleven spullen geveil waarna het pand zal worden opgeleverd aan JV Techniek . Het geheim is het ondernemerschap van de franchisenemers en hun - bijna ouderwetse - bereidheid om service te verlenen. Onze bouwmarkt onderscheidt zich van andere bouwmarkten door haar brede assortiment, uitgebreid en . Er is altijd een afhaalpunt in de buurt.


Alle medewerkers zijn namelijk zo goed opgeleid dat ze iedere klusser, van compleet onervaren tot professional, altijd van goed en persoonlijk advies voorzien. Momenteel telt Nederland ca. Join LinkedIn today for free. Iedere werknemer heeft op basis van de Arbeidsomstandighedenwet (ook wel Arbowet genoemd) recht op een veilige en gezonde werkplek.


MHK Keukens verdwijnt, alle focus op de bouwmarkt.

De uitbreiding is mogelijk, omdat de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts